неділя, 22 грудня 2013 05:00

Олексій Кортнєв хоче шосту дитину

Автор: фото: tsn.ua
 

Олексій Кортнєв, 47 річний лідер гурту "Нещасний випадок" розповів у інтерв'ю кореспондентам ТСН Особливе про те, скільки планує завести ще дітей та як відсвяткує Новий Рік. У своєму будинку під Москвою зірка щороку влаштовує театралізовані дійства, цього разу це буде олімпіада.

"У нас буде пронесення олімпійського вогню через селище, запалення чаші, буде біатлон з духовими рушницями, я думаю, що я буду головним суддею змагання, а діти будуть брати учать, як спортсмени у всьому цьому", - говорить Олексій Кротнєв.

У музиканта є п'ятеро дітей від різних шлюбів, але він не хоче зупинятися на досягнутому.

"Мені дуже хочеться дівчинку, у мене чотири хлопчики і одна дівчинка, і дуже вдала дівчинка, і хочеться продовжувати в цьому напрямку. Я ніколи не ставив собі максимальної планки, це станеться природнім образом, коли я зрозумію, що не можу їх утримувати, тоді перестану їх народжувати", - говорить Олексій Кортнєв.

Зі своєю теперішньою дружиною музикант одружений 12 років і свою домівку він називає гаванню.

"Ми дуже правильно співпадаємо за темпераментом. Ми люди запальні, але швидко відходимо і ми іноді сперечаємося, не сваримося по-справжньому, ми дуже один одного кохаємо, приходимо до дому, як в тиху гавань", - говорить Олексій Кортнєв.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Кортнєв хоче шосту дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі