вівторок, 27 лютого 2024 14:06

Обстріли з двох позицій і контужені миші: Козловський розказав, що пережив на "нулі"
5

Віталій Козловський
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music
Віталій Козловський
Віталій Козловський
Віталій Козловський
Віталій Козловський

Український співак Віталій Козловский відверто розказав про своє перебування на фронті у 2023 році.

У програмі "Пісня мого життя" артист зазначив, що на початку повномасштабного вторгнення давав концерти у шпиталях і на полігонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популярний актор захищає Україну на фронті: дивіться його фото

"Коли прийшла повістка, я не вагаючись пішов воювати. Мене відправили у Донецьку область, і коли ми одного разу вийшли на позиції, нас обстріляли. По нас гатили 2,5 години з двох позицій, снаряди прилітали в семи метрах від нашого бліндажу. Можете тільки здогадуватись, який жах ми пережили. Миші, які бігали по нас ночами, зранку були контужені. Лісосмуга, в якій ми переховувалися, була як пустеля", - пригадав музикант.

Раніше продюсер Ігор Кондратюк стверджував, що його експідопічний Козловський більше не служить в лавах ЗСУ. Він зазначив, що перестав отримувати виплати, які відраховувалися із військової зарплати артиста.

"Мені просто цікаво: де зараз Віталій Козловський? Судячи з того, що не приходить жодних виплат, найімовірніше, Віталій Віталійович Козловський зараз ніде: у нього немає офіційної зарплати. Він же не може не отримувати зарплатню, перебуваючи в ЗСУ? Хто з бухгалтерії військової частини захоче мати проблеми з законом? Ніхто. Отже, робимо висновок, рядовий Козловський щезнув", - казав Кондратюк.

Після цього Віталій записав відео, на якому показався у військовій формі. Артист повідомив, що досі несе службу.

Зараз ви читаєте новину «Обстріли з двох позицій і контужені миші: Козловський розказав, що пережив на "нулі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі