пʼятниця, 21 січня 2011 12:16

Німецька порнозірка померла після шостої операції зі збільшення грудей (ФОТО)
7

Фото: Фото: Reuters

У четвер, 20 січня, у віці 23 років через серцевий напад померла відома німецька порнозірка Каролін Бергер, більш відома під псевдонімом Sexy Cora. Організм дівчини не витримав шостої операції зі збільшення грудей.

Операція відбувалася у клініці пластичної хірургії в Гамбурзі 11 січня. Каролін планувала збільшити масу силікону в кожній з грудей з 500 до 800 грамів. Коли дівчина перебувала під наркозом, у неї зупинилося серце. Щоб зберегти життя пацієнтки, лікарі занурили її в штучну кому. Надії на одужання Каролін зменшувалися з кожним днем. У комі вона перебувала 224 години. Упродовж усього цього часу через пошкодження головного мозку у неї ставалися епілептичні напади.

Проти хірурга та анестезіолога, що проводили пластичну операцію, порушено кримінальну справу.

Sexy Cora здобула славу, взявши участь у німецькій версії телевізійного реаліті-шоу "Великий брат". Телеглядачі запам'ятали її за сценою у ванній, коли дівчина намилювала себе і подруг-конкуренток.

У червні минулого року Sexy Cora була капітаном німецької команди Blue Movie All Stars на символічному футбольному матчі між збірними німецьких і австралійських порнозірок. Дівчата були одягнені у плавки, гетри та бутси. Футболки з номерами їм намалювали на голому тілі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Німецька порнозірка померла після шостої операції зі збільшення грудей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі