понеділок, 22 листопада 2010 12:20

У Ліндсі Лохан відібрали роль порноактриси

У Ліндсі Лохан відібрали роль порноактриси

Ліндсі Лохан втратила роль у фільмі "Інферно" - біографічній картині про долю порноактриси Лінди Лавлейс, повідомляє журнал People. Роль Лавлейс дісталася зірці фільму "Хранителі" Малін Акерман.

За словами продюсера "Інферно" Кріса Хенлі, у Лохан в даний час немає можливості зніматися: актриса проходить обов'язкове лікування в реабілітаційній клініці з постанови суду. Примітно, що раніше творці картини неодноразово заявляли, що підтримуватимуть Лохан, що б не сталось, проте через нові труднощі актриси із законом, вони не змогли стримати обіцянку.

Це вже не перша роль для Лохан в 2010 році, яку вона втрачає через перебування в реабілітаційній клініці. Так, в кінці вересня актриса втратила роль в романтичній комедії "Одна ніч з тобою". Окрім цього, в квітні Ліндсі була виключена з іншого проекту - комедії "Інша сторона" режисера Девіда Майклса. Персонаж Лохан у фільмі зіграє актриса Олівія Тірлбі.

Популярність Лінді Лавлейс приніс фільм "Глибока горлянка", що вийшов на екрани в 1972 році. При бюджеті в 25 тисяч доларів картина зібрала за різними оцінками від 100 до 600 мільйонів доларів. Окрім цього "Горлянка" стала першим порнофільмом, що отримав широкий прокат в кінотеатрах.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «У Ліндсі Лохан відібрали роль порноактриси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі