вівторок, 23 листопада 2010 17:03

Чарлі Шин подав на порноактрису до суду

Чарлі Шин подав на порноактрису до суду

Американський актор Чарлі Шин в понеділок подав до суду на порноактрису, яка нібито вимагає у нього $1 мільйон.

Того ж дня Капрі Андерсон, яка минулого місяця рятувалася від п'яних витівок Шина у ванній нью-йоркського готелю Plaza Hotel, повідомила в інтерв'ю, що висуне проти нього звинувачення в застосуванні насильства і незаконному позбавленні волі.

У жовтні поліція виявила актора в нетверезому стані і доставила його в лікарню. Тоді представник Шина повідомив, що причиною стала алергічна реакція на неназвані ліки.

В понеділок у випуску шоу "Добрий ранок, Америка" Андерсон стверджувала, що Шин, зірка фільмів "Уолл-стріт" і "Гарячі голови", схопив її за шию, а потім став кидати в неї речі, зокрема лампу.

Дівчина розповіла, що їй пообіцяли $3.500 за супровід 45-річного Шина в ресторані, де також повинна була бути його колишня дружина Деніз Річардс.

"Я ніяк не чекала, що події тієї ночі обернуться таким чином", - сказала актриса фільмів для дорослих в шоу "Добрий ранок, Америка".

За її словами, в ресторані Шин неабияк "набрався" і кілька разів відлучався в туалет, а в номері вдихав "білий порошок".

Коли актор став поводитися агресивно, вона закрилася у ванній і подзвонила другу.

Андерсон заперечує, що їй заплатили за секс, а на питання, чому вона відразу не звернулася до поліції, відповіла, що була "шокована".

Reuters

Зараз ви читаєте новину «Чарлі Шин подав на порноактрису до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі