четвер, 02 грудня 2010 10:50

Колишній чоловік Лопес продає порно з її участю

Колишній чоловік Лопес продає порно з її участю

Екс-чоловік американської співачки Дженіфер Лопес Оджані Ноа продає плівку з 20 годинами приватного відео. Зірка, в свою чергу, через суд намагається заборонити продавати записи.

Відео було зроблено під час відпочинку пари на Кубі, а тепер Оджані разом із своїм агентом Едом Мейєром монтують з відеоматеріалу порнофільм на продаж. Співачка не очікувала такої поведінки від свого колишнього і подала на нього до суду.

Як стверджують самі обвинувачені, на плівках немає сцен сексу. Однак є Лопес, яка позує без білизни і демонструє свої геніталії. Також, за твердженнями Мейєра, на плівках є маса інших провокаційних і шокуючих сцен, причому знімалося все з повної згоди Дженніфер.

Ноа хоче продавати відео в двох варіантах - більш пристойному і більш відвертому.. Загальна тривалість записів становить 21 годину.

"Оджані знаходить все нові плівки, про які він і сам забув. Спочатку було лише 17 годин", - розповів Мейєр.

Лопес наполягає на тому, що приватне відео знімалося не на продаж, а агент Ноя заявляє, що колишній може робити з плівками усе, що йому заманеться. Оскільки він не фігурує ні в яких шлюбні угодах, свого часу укладених між Лопес і Ноа.

Нагадаємо, нещодавно Дженніфер Лопес відзначила вихід нової дитячої колекції Gucci. Співачка разом з дітьми Максом і Еммі взяла участь в рекламній зйомці для бренду, який запустив колекцію для допомоги фонду UNICEF Школи для Африки.

"Экспресс-газета"

Зараз ви читаєте новину «Колишній чоловік Лопес продає порно з її участю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі