пʼятниця, 19 листопада 2010 15:25

Дженіфер Лопес розгулює в золоті (ФОТО)
5

Американська співачка Дженіфер Лопес разом з чоловіком Марком Ентоні з'явилася на прес-конференції, присвяченій їх співробітництву з універмагом Kohl's, де вони розроблятимуть два бренди.

Присутні журналісти відзначили, що співачка дуже добре виглядає в свої 41 рік. Зірка в сукні блідо-сірого кольору виглядала неперевершено. До вбрання Лопес підібрала відповідні золоті прикраси і пасок. На обличчі Лопес не було видно жодної зморшки, або слідів недосипу. Хоча відомо, що співачка з обережністю ставиться до косметичних процедур.

Лопес і її чоловік розроблятимуть два бренди, які виготовлятимуть одежу, аксесуари, товари для дому і взуття. Колекцію представлять навесні наступного року.

"Ми з нетерпінням чекаємо на співробітництво і на створення бренду, який відображатиме наш справжній стиль", - написано в прес-релізі.

Нагадаємо, що український співак Олександр Пономарьов має намір записати пісню з Дженіфер Лопес. Американська зірка відмовилася від гонорару за дует, а усі витрати Пономарьов візьме на себе.

DailyMail / Фото: Reuters

Зараз ви читаєте новину «Дженіфер Лопес розгулює в золоті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі