субота, 15 жовтня 2022 19:30

Ніколи не пізно: знаменитості, які народили первістка після 40 років
5

У житті кожної жінки народження дитини є особливим моментом. І попри те, що в більшості країн лікарі рекомендують народжувати первістків до 30 років, у житті цей відповідальний крок дедалі частіше відкладають.

Причини можуть бути різними. Деякі жінки відтерміновують материнство до 40 років. Винятком не стали й зіркові красуні. Хто саме став уперше матір'ю після 40 років, дізнавайтеся в матеріалі.

Телеведуча Василіса Фролова зізнавалася, що тривалий час не могла народити. Вона ходила до різних лікарів, проходила обстеження, але ніхто не давав позитивних результатів. Фролова кинула спроби стати матір'ю. І згодом для неї сталося диво – знаменитість завагітніла. Вона вперше стала матір'ю в 43 роки. У ведучої з'явився хлопчик Родіон, пише ТСН.

Голлівудська акторка Камерон Діаз взагалі не хотіла чути про дітей. Але після того, як вийшла заміж за музиканта Бенджі Меддона, кардинально передумала. Однак тривалий час парі не вдавалося стати батьками. Після п'яти років безуспішних намагань, подружжя вдалося до ЕКО. І в 47 років Діаз народила доньку Реддікс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналістка "Супермоделі" народила первістка й розповіла про "ідеальні пологи" вдома

Австралійсько-американська акторка Ніколь Кідман мала в шлюбі з Томом Крузом дві вагітності. Однак перша, яка сталася ще на початку стосунків акторів, виявилася позаматковою. А напередодні розлучення з Крузом в Кідман стався викидень.

Телеведуча Василіса Фролова зізнавалася, що тривалий час не могла народити
Фото: instagram.com/vasyafrolova
Австралійсько-американська акторка Ніколь Кідман мала в шлюбі з Томом Крузом дві вагітності
Зірка серіалу "Друзі" Кортні Кокс в 40 років змогла народити доньку Коко завдяки екстракорпоральному заплідненню
Голлівудська акторка Камерон Діаз взагалі не хотіла чути про дітей. Але після того, як вийшла заміж за музиканта Бенджі Меддона, кардинально передумала
У 42 роки вперше стала матір'ю голлівудська акторка Голлі Беррі. 2008 року вона народила доньку Наллу

2006 року акторка вийшла заміж за співака Кіта Урбана. І два роки по тому Ніколь уперше стала матір'ю: у 40 років вона народила доньку Сандей Роуз. Друга донька Фейт Маргарет з'явилася на світ завдяки сурогатній матері. Також акторка виховує усиновлених дітей: доньку Ізабеллу Джейн і сина Коннора Ентоні.

У 42 роки вперше стала матір'ю голлівудська акторка Голлі Беррі. 2008 року вона народила доньку Наллу. П'ять років по тому зірка знову стала матір'ю: акторка в 47 років народила сина Марсео. Друга вагітність, як зізнавалася Беррі, була для нею несподіванкою, адже вона не планувала вагітніти. Ба більше, акторка вже була на порозі менопаузи.

Зірка серіалу "Друзі" Кортні Кокс намагалася завагітніти відтоді, як вийшла заміж за Девіда Аркетта 1999 року. Однак спроби подружжя не мали успіху. Кокс пережила сім викиднів. А в 40 років змогла народити доньку Коко завдяки екстракорпоральному заплідненню.

Син засновника Tesla та SpaceX Ілона Маска 18-річний Ксав'є втілив давню мрію у життя та змінив стать. Хлопець також відмовився від прізвища знаменитого батька. Тепер Ксав'є – трансгендерна жінка – Вів'єн Джена Вілсон. Днями Вів'єн у новому тілі потрапила в об'єктиви папараці в Санта-Моніці.

Хто ще з дітей зірок вирішив змінити стать або прагнув зробити це, дізнавайтеся в матеріалі.

Зараз ви читаєте новину «Ніколи не пізно: знаменитості, які народили первістка після 40 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі