вівторок, 28 лютого 2012 14:56

Микола Басков пожертвував сином заради творчості

Микола Басков пожертвував сином заради творчості

Микола Басков розлучився зі своєю колишньою дружиною Свтеланой Шпігель за контрактом. Про це співак розповів Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", пише ТСН.

"Мені віддали свободу і творчість. Я отримав можливість займатися своєю улюбленою справою. Але пожертвував тим, що я не можу поки бачити сина, тільки з дозволу дружини", - поділився він, зазначивши, що Світлана не дозволяє бачитися з сином.

Артист зізнався, що не бачив сина Броніслава вже чотири роки.

"Це біль, який іноді дуже сильно з'являється. Але, слава Богу, у нього дуже хороші гени: гарний талановитий хлопчик. Бачив тільки його, коли моя колишня дружина виходила заміж, по телевізору", - поділився Басков.

Співак зізнався, що колишній продюсер, батько екс-дружини, зобов'язав підписати такий контракт: "Всі права належали йому. На все. Контракт був на 15 років. Я не мав права виступати".

Микола зазначив, що побачив цей контракт тільки тоді, коли розлучався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Басков розлучився

"Я ж був одружений з його донькою. У мене був до цього продюсер і виконавчий продюсер. І в певний момент виконавчий продюсер зник з мого життя. Його звільнив мій колишній тесть. І потім мені сказали, що потрібно просто підписати новий контракт, щоб не було ніяких питань. Я довірливий молодий чоловік думав, що це сім'я. Я підписав просто останній лист, навіть не читаючи", - підкреслив він.

Басков розповів, що Світлана Шпігель попросила підписати папір на те, щоб у сина не було прізвища батька.

"Він зараз під прізвищем дружини. Так як у неї буде нова сім'я, дитина піде в садок, вона просила, щоб не було прізвища колишнього батька. Але так, як ця рана вже затягнулася і все пройшло, я не став наполягати. Я підписав" , - зазначив співак.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Микола Басков таємно розвінчався в Києво-Печерській лаврі

"Мене просто поставили в такі умови. Я не відмовився від дитини. Як можна відмовитися від своєї дитини? У кожній шафі є свій скелет. Була ситуація, був час, був момент, було протистояння. Це дуже важко ворушити минуле і щось намагатися довести. У кожного своя правда, у них - своя, у мене - своя, от і все", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков пожертвував сином заради творчості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі