середа, 23 листопада 2011 16:38

Микола Басков від депресії рятується їжею

Микола Басков від депресії рятується їжею

"Золотий голос Росії", популярний співак Микола Басков зізнався, що у нього бувають періоди, коли він ламає всі перепони і починає позбавлятися від депресії за допомогою їжі.

"Я прокидаюся, дзвоню друзям-знайомим і їду в ресторан. І я можу там просидіти три-чотири години, не встаючи з-за столу. І їм. Їм усе! А коли мені зовсім зносить голову, я переходжу на смажену картоплю", - розповів 35-річний Микола Басков в інтерв'ю Юлії Висоцькій для журналу "ХлебСоль".

"Так, на посмажену з цибулею картоплю, на солодке, торти. Зараз я вже тиждень взагалі не їм солодкого і смаженого. То я перетворююся на маніяка, який поглинає все, що тільки можна, то відразу ж після цього йду в ченці", - поділився артист.

Микола Басков зізнався, що ніколи не їсть удома, тому холодильник у нього завжди порожній.

"А коли я був одружений (з дочкою депутата Світланою Шпігель - ред.), у нас був вдома кухар. І вранці - нормальні сімейні сніданки: кава з сендвічем, сирники, кашки. Іноді ми бавилися з ранку млинцями з м'ясом. Часом я пізно прокидався, о дванадцятій, і сніданки плавно перетікали в обіди. І це були улюблені домашні курячі котлетки, голубці ... Звісно, вдома інші відчуття. Я не люблю їсти один", - сказав співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Басков схуд на 6 кг на одних яблуках

До речі, тенор почав вживати спиртні напої лише недавно, а до цього ніколи не пив. Випивка прийшла в його життя разом з шаленим коханням, тепер колишнім, - Оксаною Федоровою.

"У той період стільки було випито віскі ... Ми стирчали в клубах до п'ятої ранку, при цьому об одинадцятій обидва вже вставали і кудись бігли. Був незвичайний період, і я ні про що не шкодую. Так от, я, звісно, не став алкоголіком. Але смак до алкоголю у мене з'явився. Раніше я його взагалі не розумів. Мені ставало зле задовго до того, як усім іншим - добре", - підкреслив артист.

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков від депресії рятується їжею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі