пʼятниця, 19 січня 2024 11:50

"Не хотіла бути старою матір'ю" - Софія Вергара вперше назвала причину розлучення з чоловіком
4

Софія Вергара і Джо Манганьєлло
Фото: Getty Images
Софія Вергара
Софія Вергара
Софія Вергара

Колумбійська й американська акторка Софія Вергара вперше назвала справжню причину розлучення з Джо Манганьєлло. Нагадаємо, про розрив пара повідомила минулого року.

У інтерв'ю виданню Pop Culture зірка зізналась, що її чоловік хотів мати спільних дітей.

"Мій шлюб зруйнувався, оскільки мій чоловік був молодшим (за мене), він хотів мати дітей, а я не хотіла бути старою матір'ю. Я відчуваю, що це нечесно по відношенню до дитини. Я поважаю тих, хто так робить, але це більше не для мене", - пояснила Вергара.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній чоловік Трінчер неочікувано заговорив про відновлення стосунків з нею

Додала, що зараз вона вже готова стати бабусею.

"Я народила сина в 19 років, зараз йому 32, і я готова стати бабусею, не матір'ю... Я майже в менопаузі, це природний хід речей. Коли мій син стане батьком, хай дає мені своє маля на якийсь час, а потім я його йому повертатиму і продовжуватиму жити своїм життям, ось що я маю робити", - підсумувала знаменитість.

Слава до Вергари прийшла, коли вона стала співведучою двох телепередач на каналі Univisiоn наприкінці 1990-х. Перша її роль в англомовному фільмі - "Ганяючись за Папі", що вийшов у 2003. Надалі вона грала в бойовику Джона Сінґлтона "Кров за кров" і двох фільмах Тайлера Перрі - "Знайомство з Браунами" і "Мадея у в'язниці". За роль в останньому фільмі вона була номінована на премію ALMA.

У 2012, 2013, і 2016 роках вона вважалася найбільш високо оплачуваною акторкою в Сполучених Штатах. За підсумками 2019 року входить до десятки найбільш високооплачуваних акторів рейтингу Forbes. ЇЇ заробіток склав $40 млн.

Зараз ви читаєте новину «"Не хотіла бути старою матір'ю" - Софія Вергара вперше назвала причину розлучення з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі