середа, 31 серпня 2011 19:05

Наталя Окунська відправить дочку до школи у хлопчачому костюмі

Автор: Фото з особистого архіву Наталі Окунської
 

Екс-дружина депутата Сергія Власенка Наталя Окунська купила своїй старшій дочці Марусі до 1 вересня костюм для хлопчика.

"З жіночого одягу за ціле літо я не змогла обрати своїй дитині нічого. З жодної колекції. Ми переміряли всю шкільну форму для дівчаток, яка була в цьому місті. Мені не сподобався перебір деталей: дрібних, великих. Це абсолютно протипоказано маленьким діткам. Велика кількість страз, блискіток, воланів, рюшів. Я вважаю, що сорочка має бути сорочкою, сарафан повинен бути сарафаном. Форма повинна бути якомога простішою. Не треба перегинати палицю і робити одяг для нічного клубу", - розповіла Gazeta.ua Окунська.

Костюм і туфлі для дочки Наталя купувала в магазинах Києва: "Костюм обійшовся в 1000 грн, а туфлі не пам'ятаю, бо купувала ще в середині літа".

Окунська поділилася, що спочатку дочка занервувала щодо такого вибору, що буде одна.

"Потім я їй пояснила, що "ти не всі". Вона одразу заспокоїлася, тому що їй все сподобалося. Вона переживала, що її не зрозуміють дівчата, що будуть над нею сміятися. Це єдине, що її хвилювало. Їй мій вибір сподобався. Вона в мене взагалі велика модниця. На неї можна одягти все, що завгодно. Шкільні брюки у неї були і раніше, а от джинси вона ніколи не носила", - підкреслила екс-дружина Власенка.

Наталя розповіла, що Маруся кожен день готується до школи: "Пише диктанти і читає, бо я їй сказала, щоб вона розігнала свій мозок до початку. Я не знаю дітей, які б любили навчатися, тому ми не будемо розповідати, що їй сильно хочеться до школи".

Окунська поділилася, що у них є традиція на 1 вересня.

"В обід ми збираємося всією сім'єю і йдемо в якесь кафе. Зустрічаємося з усіма своїми подругами, у яких є діти, і святкуємо", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Окунська відправить дочку до школи у хлопчачому костюмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі