середа, 24 серпня 2022 11:41

"Нас не зламати і не перемогти" – зірки чуттєво привітали Україну з Днем Незалежності
11

Сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає День Незалежності. Однак цьогоріч важлива дата відбуватиметься без урочистостей. 31-а річниця припала на 182-й день повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну.

Привітати українців встигли не лише політики та західні союзники, а й українські знаменитості. Gazeta.ua розповідає, як представники шоубізнесу вітають Україну з Днем Незалежності.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Зірки вітають Україну з Днем Незалежності
Зірки вітають Україну з Днем Незалежності

Сергій Бабкін, музикант

"Зі святом, рідна! Вільна, незламна, красива країна сміливих людей. Україна – наш дім. І як же хочеться, щоб скоріше у ньому запанував мир. Ми обов'язково переможемо, тому що добро завжди перемагає зло. Тому що усередині нас непробивний міцний дух, який не зможе зламати жоден ворог".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Sergiy Babkin.5niцца.Musician. (@babkin_official)

Ектор Хіменес-Браво, шеф-кухар

"Той самий день, за який боремось, щоб святкувати тисячами поколінь, як вільна, багата і сильна держава з розумним, прогресивним, сміливим народом. Україно, як я за тебе вболіваю, наскільки вірю в тебе. Прямо зараз кожен з нас є свідком історичних подій. Просто запамʼятайте, що через 10-20-50-100 років весь світ говоритиме, що Україна перемогла зло. Це більше ніж матеріальне. Самі розумієте, що часу на концерти та паради немає, відсвяткуємо після перемоги – зараз давати в пику свинособакам, вірити в ЗСУ, донатити на ЗСУ. Тож не забудьте сьогодні скинути свою 31 гривню за роки незалежності, щоб нам вже купили ту Росію під буряки".

Володимир та Олена Зеленські, президентське подружжя

"У нашій столиці – "парад" потрощеної техніки ворога. У наших зранених містах народжуються діти. Наші люди вірять у ЗСУ. Наші Збройні сили вірять у наших людей. І всі ми віримо в себе. Наш прапор підіймають по всьому світу, і по всьому світу звучать привітання українською. Наші сльози ще не висохли. Але ми хочемо й будемо усміхатися. Це День Незалежності під час війни за незалежність. Боротьби за кожного з нас. За кожну домівку та кожну родину. Бо Україна – це всі ми".

Музикант Сергій Бабкін привітав українців з Днем Незалежності
Фото: instagram.com/babkin_official
Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво привітав українців з Днем Незалежності
Гімнастка Влада Нікольченко привітала українців з Днем Незалежності
Президентська пара Олена й Володимир Зеленські привітали українців з Днем Незалежності
Переможниця "Холостяка-10" Даша Ульянова привітала українців з Днем Незалежності

Kalush Orchestra, гурт

"Ми вітаємо українців з Днем Незалежності та оголошуємо збір коштів на реабілітацію захисників Маріуполя, які протягом багатьох діб героїчно утримували оборону Азовсталі. Протягом 24 серпня ми збираємо по 24 гривні з кожного українця. У вас буде 24 години, аби зробити символічний донат у велику справу. Ці кошти допоможуть нашим героям знову бути здоровими та сильними".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений KALUSH (@kalush.official)

Влада Нікольченко, гімнастка

"З Днем Незалежності, моя рідна Україна!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми змінили історію, змінили світ, змінились самі" – Зеленський привітав українців з Днем Незалежності

Анна Саліванчук, акторка

"Країна – героїня! Сьогодні ти вкотре доказуєш свою хоробрість та незалежність. Моя прекрасна ненько, ти святкуєш надзвичайно важливе свято, день, який увійде в історію усього світу – День Незалежності України! Кожен з нас гідно несе звання українця, відстоюючи свої права, незважаючи ні на що. Ми довели вже всім, що витримаємо всі незгоди та труднощі, які приносить доля. Сьогодні з нами увесь світ! Кожен з різних куточків країни спостерігає за нашою відважною Україною. Сьогодні не просто 24 серпня, це дата, яка наблизила нас до перемоги ще ближче".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ann Salivanchyk (@salivanchuk.anna)

Григорій Решетнік, ведучий

"Нас не зламати й не перемогти – нікому й ніколи! Бо ми любляча, красива, смілива та найкраща нація в світі! З Днем Народження, Україно".

Даша Ульянова, переможниця "Холостяка-10", гімнастка

"Україна – це більше, ніж просто країна чи місце народження в паспорті. Це дім. Це найтепліші спогади. Саме тому я залишилась в Києві з початку вторгнення. Не відкривала віз "про всяк випадок". І навіть ні на секунду не допускаю, що хтось може відібрати моє, наше. Мій свідомий вибір залишатись в Україні. Любити і цінити її, якби важко зараз не було".

Олексій Дурнєв, ведучий, блогер

"Нікому тебе не віддамо. Зробимо тебе щасливішою та багатшою. Віддячимо за тепло, гостинність та щедрість. Завжди з тобою і завжди за тебе, чуєш? Головне – будь".

"Антитіла", гурт

"Над нами майорить жовто-блакитний стяг, ми спілкуємося українською, ми в нашому рідному місті, у нашій нескореній Україні. Шість місяців повномасштабної війни дали зрозуміти усім, що ми, українці, не зрадимо своїм мріям, своїй ідеї та своїй вірі у вільну, незалежну, суверенну державу. І ми продовжуватимемо це робити – боротися! Спільно, згуртовано, лише разом! Стояти за своє, топити за своє і йти до перемоги".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Антитіла / Antytila (@antytila_official)

Цьогоріч 24 серпня Україна не лише відзначає 31-й День Незалежності. Сьогодні минає пів року, відколи РФ вторглася в Україну під приводом так званої "денацифікації". Країна-загарбниця і досі називає війну проти українців "спецоперацією".

Gazeta.ua розповідає про українських знаменитостей, які після початку повномасштабної російської агресії воюють на різних фронтах – інформаційному, волонтерському чи військовому.

Зараз ви читаєте новину «"Нас не зламати і не перемогти" – зірки чуттєво привітали Україну з Днем Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі