вівторок, 14 травня 2024 16:12

"Написали, що знову товста" - Каменських відповіла на хейт про свою вагу й показала тренування
4

Настя Каменських
Фото: instagram.com/kamenskux
Настя Каменських
Настя Каменських
Настя Каменських

Співачка Настя Каменських показала, як тренується у перервах між гастролями.

На кадрах, опублікованих в Instagram, зірка займалась спортом у обтислих лосинах і футболці.

"Пішла тренуватись, бо написали, що я знову товста. Була дійсно товста - не подобалась бо товста, схудла - краще було з пишними формами. Загалом, оцінювати людей за зовнішніми даними - це звичка, мабуть, ще з радянського і пост-радянського гнітючого суспільства. Оцінити, принизити, порівнювати, хто кращу "оцінку" отримав, і чому всього лише "четвірка", не "п'ятірка" як у найкращої і "найуспішнішої відмінниці класу/школи", - написала артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 40-річна Осадча розсекретила, як худне до літа

Додала, що сьогодні свої думки можна вчитись висловлювати екологічно, без оцінювання, а з точки зору саме твоєї особистості.

"Подобатись чи не подобатись - це ок, кожен має право на свою думку і вподобання, але форма, в якій висловлювати свою думку, залежить від виховання та внутрішнього стану. Коли часи складні - важливо вчитися випромінювати світло, йти за своїм серцем - бо тільки так можливо перемогти зло. Тому я справді пішла тренуватись і працювати над собою. Бо спорт для мене це не тільки про зовнішнє, а й про внутрішню енергію, сили та натхнення. Регулярні заняття стимулюють виділення гормонів щастя, які підтримують нас та нашу життєдіяльність зсередини", - підсумувала жінка.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Настя Каменських - одна з найпопулярніших артисток українського шоу-бізнесу. Здобула популярність як учасниця музичного дуету "Потап і Настя", а зараз виступає під псевдонімом NK. Gazeta.ua пропонує переглянути, якою була виконавиця майже 20 років тому.

Зараз ви читаєте новину «"Написали, що знову товста" - Каменських відповіла на хейт про свою вагу й показала тренування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі