середа, 28 березня 2012 10:19

"Наомі Кемпбелл зруйнувала наш шлюб" - дружина Владислава Дороніна

"Наомі Кемпбелл зруйнувала наш шлюб" - дружина Владислава Дороніна
"Наомі обманює себе, якщо думає, що зможе відібрати в мене чоловіка" - говорить Катерина Фото: www.livestory.com.ua

Дружина Владислава Дороніна Катерина перервала довге мовчання і прокоментувала свій зруйнований шлюб з бізнесменом. Як з'ясувалося, у всьому винна Наомі Кемпбелл.

Численні шанувальники пари Владислав Доронін і Наомі Кемпбелл вже втратили всяку надію, що вони коли-небудь одружаться. Між тим бізнесмен і топ-модель вже давно живуть разом як чоловік і дружина. Заради Дороніна Кемпбелл перебралася до Росії на ПМЖ. Весь цей час справжня дружина Владислава Катерина зберігала вперте мовчання щодо розвалу її сім'ї, а світські хронікери писали, що їхній шлюб з Дороніним зазнав невдачі задовго до зустрічі бізнесмена з супермоделлю.

Малася на увазі інформація, яка йшла нібито від близького друга Дороніна, що, мовляв, Катерина все ж вирішила дати розлучення Владиславу, незважаючи на неприязнь до Наомі Кемпбелл. Як з'ясувалося, Катерина та Владислав років десять не жили разом. І навіть спільна дочка, 15-річна Катя, не могла "склеїти" їхні зруйновані стосунки. І ось тут-то Катерина несподівано вирішила внести ясність. Виявляється, вся ця інформація не має нічого спільного з дійсністю.

Законна дружина Дороніна розповіла в інтерв'ю одному з видань, що була щаслива з Владиславом протягом 24 років, поки на його горизонті не з'явилася "розлучниця" Наомі Кемпбелл. Катерина не бажає давати розлучення чоловікові тому, що хоче зберегти шлюб.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Владислав Доронін щодня займається спортом

"Це смішно. Владислав одружений зі мною, і ми все ще пара. Наомі обманює себе, якщо думає, що зможе відібрати в мене чоловіка", - заявила Катерина.

Між тим злі язики кажуть, що смішні якраз слова самої Катерини: про яку пару може йти мова, коли Владислав давно перестав приховувати свій роман з Кемпбелл, протягом декількох років весь свій час проводить з Наомі і виходить з нею на люди. А останнім часом взагалі стали говорити, що парочка заручена.

Зараз ви читаєте новину «"Наомі Кемпбелл зруйнувала наш шлюб" - дружина Владислава Дороніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі