пʼятниця, 05 серпня 2011 18:35

Владислав Доронін і Наомі Кемпбелл заручились під феєрверк

Владислав Доронін і Наомі Кемпбелл заручились під феєрверк

Російський мільярдер Владислав Доронін і супермодель Наомі Кемпбелл таємно заручились. Подейкують, що закохані відсвяткували заручини, влаштувавши "маленьку церемонію" на острові Кріт, де парочка зараз проводить свою відпустку.

Після розважальних заходів у небо було запущено феєрверк, який тривав 20 хвилин і обійшовся російському бізнесменові в 50 тисяч фунтів стерлінгів.

"Наомі так хвилювалася. Вона необережно натякнула, що вони заручені. Вона також сказала гостям вечірки, що вони святкують їхній "маленький секрет". А феєрверк - це їхнє послання до зірок", - поділився розчулений друг пари. Поки що представники Дороніна і Кемпбелл цю інформацію ніяк не прокоментували.

Нагадаємо, Владислав і Наомі зустрічаються з 2008 року. За цей час пару неодноразово одружували. У 2010 році закохані практично зв'язали себе узами шлюбу, але церемонія зірвалася в останній момент. Торжество мало пройти 7 і 8 грудня в єгипетському місті Луксор, але все скасувалося через появу інформації про подію у світових ЗМІ. Принаймні, таку версію повідомив журналістам представник британської зірки в Єгипті, який займався підготовкою торжества.

За його словами, весілля насправді планувалася, але Кемпбелл буквально в останній момент вирішила скасувати його, оскільки була засмучена, що інформація про дату і місце проведення свята стала надбанням громадськості.

Численні відвідувачі стародавнього храму в останні тижні дійсно спостерігали попередні підготовчі роботи. Крім того, як повідомили в управлінні охорони здоров'я провінції Луксор, до них надійшло особливе розпорядження про введення 7 і 8 грудня режиму підвищеної готовності в лікарнях міста у зв'язку з майбутньою важливою подією світового значення. Сама "чорна пантера" провела тиждень в Єгипті, подорожуючи з друзями по Нілу і оглядаючи давньоєгипетські пам'ятники.

Згадувалося, що урочистості займуть два дні, а брати участь у них буде кілька сотень знаменитих гостей, серед яких імениті дизайнери, актори та інші представники шоу-бізнесу. Як при такому масштабі свята можна було сподіватися приховати його від громадськості, залишається загадкою. Також представник пари повідомив, що весілля буде перенесене на лютий 2011 року, проте пізніше ця інформація не підтвердилася.

Зараз ви читаєте новину «Владислав Доронін і Наомі Кемпбелл заручились під феєрверк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі