пʼятниця, 09 листопада 2012 10:41

Наомі Кемпбелл влаштувала для Владислава Дороніна незабутню вечірку
9

Відома модель Наомі Кемпбелл влаштувала своєму коханому, російському бізнесменові Владиславу Дороніну розкішний день народження, орендувавши шикарний готель і закотивши вечірку-маскарад в стилі 30-х років.

Грандіозне перевтілення відбулося з 7 на 8 листопада в індійському місті Джайпур. Організатором маскараду, втім, як і всього свята з приводу 50-річного ювілею Владислава Дороніна, стала його кохана, "чорна пантера" Наомі Кемпбелл.

На святкування прибуло понад 200 гостей, серед яких опинився редактор відділу моди і стилю відомого глянсового журналу W Magazine Едвард Еннінфул. Саме він опублікував у своєму мікроблозі кілька фотографій з костюмованого заходу. "Наомі Кемпбелл - господиня найбільш неймовірної вечірки в Індії!" - написав Едвард Еннінфул.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наомі Кемпбелл подарує Владиславу Дороніну сім слонів

На знімках у стильних костюмах крім самої Наомі Кемпбелл постали сам Едвард Еннінфул, топ-моделі Кейт Мосс і Кароліна Куркова. Головна урочистість проходила в середньовічному індійському форте Мехрангарх, розташованому на мальовничому пагорбі Джайпуру. Цікаво, що гостей на святкування доставили з готелю на вантажних автомобілях Rolls-Royce.

Однак родзинкою вечірки став виступ легендарної поп-діви Дайани Росс, яка отримала за свої труди 500 тисяч доларів. Раніше повідомлялося, що "чорна пантера" вирішила влаштувати турнір по грі в поло на слонах в подарунок Дороніну. Ходили чутки, що тварин у кількості семи штук привезуть на спеціальних вантажівках. Тоді розгорівся справжній скандал. Шоковані зоозахисники накинулися на Кемпбелл за такий подарунок - поїздка в клітках по джунглях стане для слонів серйозним випробуванням.

Більш того, борці за етичне поводження з тваринами зажадали від 42-річної зірки подіумів скасувати екзотичну розвагу і вступити в товариство із захисту індійських слонів. Проте офіційний представник Кемпбелл спростував цю інформацію. "Міс Кемпбелл дуже засмучена чутками і заявляє, що все це - брехня. Вона ніколи не збиралася використовувати слонів для свята і не віддавала розпоряджень влаштувати слоняче поло. Адвокати моделі вже розбираються з недостовірними джерелами інформації", - заявив прес-аташе.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл влаштувала для Владислава Дороніна незабутню вечірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі