середа, 17 жовтня 2012 10:11

Владислав Доронін будує для Наомі Кемпбелл дивний будинок

Владислав Доронін будує для Наомі Кемпбелл дивний будинок
Будинок спроектувала наймодніший у світі архітектор британка Заха Хадід Фото: ideanews.ru

Бізнесмен Владислав Доронін готує для своєї коханої жінки, топ-моделі Наомі Кемпбелл, дуже незвичайний подарунок. Він найняв наймоднішого в світі архітектора, щоб той для його коханої відбудував екзотичний будинок.

Незважаючи на наполегливі чутки, що циркулюють навколо Владислава Дороніна і Наомі Кемпбелл, закохані не тільки не збираються розставатись, але, навпаки, задумалися про будівництво спільного житла і народження дітей. Бізнесмен підійшов до приємних турбот по-діловому і почав з того, що, мабуть, простіше: з дому.

Зараз в Барвисі зводиться шикарний будинок, який спроектувала наймодніший у світі архітектор британка Заха Хадід. На своєму офіційному сайті Заха розповіла, що зараз активно співпрацює з власником компанії Capital Group Владиславом Дороніним. Більш того, там же, на своєму сайті, вона виклала ескізи самої будови та її внутрішнього оздоблення.

Відзначимо, що будинок, або, вірніше, замок, або, скоріше, гібрид космічного корабля з величезною яхтою, виконаний переважно в білих тонах і має дві 22-метрові вежі. Особняк знаходиться посеред соснового бору на віддалі від інших будинків. Планування будинку виконано з розмахом. У підвалі розмістяться фінська сауна, хамам і російська лазня. По сусідству - величезний зал для занять фітнесом. У підвалі також розташовується гостьова кімната. Рівнем вище - зал для прийому гостей, критий басейн, їдальня і кухня. Цікаво, що в будинку передбачені дві дитячі кімнати. Внутрішнє оздоблення будинку виконано в екостилі. Архітектор явно надихалася творчістю легендарного Антоніо Гауді - той також не визнавав прямих ліній і любив використовувати в обробці приміщень дерево і скло.

Злі язики подейкують, що Доронін хоче виділитися. Справа в тому, що Заха Хадід не спеціалізується на будівництві приватного житла, тому футуристичний особняк російського бізнесмена для неї перший досвід. Відзначимо, що на рахунку Захі кілька гучних проектів: будівля оперного театру в Гуанчжоу, галерея ROCA, водний центр в Лондоні та багато інших знакових будівель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Владислав Доронін пішов від Наомі Кемпбелл до російської моделі

"Справа виключно в грошах. Зрозуміло, що Доронін хоче виділитися. А архітектор в даному випадку не може встояти перед запропонованим гонораром. Я не виключаю, що в даному випадку мова йде про суму з шістьма нулями. В доларах, зрозуміло", - заявив головний архітектор району Москва-Сіті Геннадій Сирота. Втім, інші експерти вважають, що ціна замка може варіюватися всього-від 100 до 200 тисяч доларів. Скептики вважають, що будинок може не сподобатися Наомі. У Хадід досить незвичайний стиль - біоніка, її дивні будівлі добре виглядають лише на відстані, а ось поблизу виглядають куди менш ефектно.

Зараз ви читаєте новину «Владислав Доронін будує для Наомі Кемпбелл дивний будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі