середа, 22 травня 2024 10:11

Наомі Кемпбелл - 54: гарячі фото зірки в молодості й зараз
15

Наомі Кемпбелл відзначає 54-річчя
Фото: Getty Imаges
Наомі Кемпбелл відзначає 54-річчя
Наомі Кемпбелл відзначає 54-річчя
Наомі Кемпбелл відзначає 54-річчя
Наомі Кемпбелл відзначає 54-річчя

Британська супермодель та акторка Наомі Кемпбел відзначає 54-річчя. Її кар'єра розпочалась у 15 років, коли дівчину випадково помітив один з керівників модельного агентства і запросив на зйомки. З того часу її почали запрошувати на фотосесії та покази світові бренди.

Gazeta.ua зібрала цікаві факти з життя зірки та її гарячі фото.

У 1986-му Наомі з'явилася на обкладинці журналу Elle, а через два роки на Vogue Paris. Кемпбел стала однією з перших темношкірих моделей, які з'явилися на обкладинках журналів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 28-річна Кендалл Дженнер знялась оголеною

Піком кар'єри для неї був 1990 рік, коли вона стала супермоделлю і працювала у найпрестижніших модельних агентствах світу. Наомі також знялася у декількох фільмах та у музичних кліпах відомих виконавців. 1990-го започаткувала свою власну дизайнерську компанію, де спеціалізувалася здебільшого на випуску власних парфумів.

Також зірка відома своєю непередбачуваною і доволі дивною поведінкою. Декілька разів проти неї порушувалися кримінальні справи у зв'язку з нападами на домашніх служниць, працівників аеропортів, готелів та інших службовців. За вироком суду мусила відвідувати курси з навичок контролювання гніву.

У 2011 році на Паризькому тижні моди Кемпбелл оголосила про закінчення своєї кар'єри.

Американська топмодель 27-річна Белла Хадід відвідала Каннський кінофестиваль у ефектному образі. Для виходу на червону доріжку зірка одягла прозору сукню без ліфа.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл - 54: гарячі фото зірки в молодості й зараз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі