понеділок, 18 вересня 2023 04:06

Найсексуальніша українська ведуча блиснула засмаглим тілом у бікіні
5

Валерія Крук відпочиває у Дубаї
Фото: instagram.com/valeriyakruk
Валерія Крук відпочиває у Дубаї
Валерія Крук відпочиває у Дубаї
Валерія Крук відпочиває у Дубаї
Валерія Крук відпочиває у Дубаї

Колишня телеведуча 44-річна Валерія Крук поділилась контентом з відпочинку.

Зірка проводить відпустку в Дубаї. У своєму Instagram показала сексуальне тіло в бікіні з хижим принтом. Образ доповнила сонцезахисними окулярами

Блогерка зізналась, що набрала три зайві кілограми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна дружина Каньє Веста показала соски у черзі за кебабом

Теледіва неодноразово була визнана найсексуальнішою телеведучою України. Крук користувалась шаленою популярністю ще зі студентських років. Перемагала на конкурсах краси й знімалася для відомих глянців. Пізніше отримала хімічні опіки, через які постраждало більше ніж 30% всього тіла.

У зірки було декілька невдалих спроб пересадки шкіри. Через постійні хірургічні втручання на тілі залишилося безліч шрамів. Щоб їх перекрити – зробила татуювання на всю руку. Малюнок став її родзинкою, завдяки якій жінка і стала відомою ведучою.

Колишня співачка та модель Даша Астаф'єва показала кадри з нової фотосесії. Зірка позувала в в'язаному костюмі, який складається з кардигану та спідниці довжини максі. Вона оголила живіт і написала, що для неї означають "ідеальні стосунки".

Зараз ви читаєте новину «Найсексуальніша українська ведуча блиснула засмаглим тілом у бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі