вівторок, 26 грудня 2023 16:06

Наймасштабніша схема в шоу-бізнесі: організатор-аферист вкрав у зірок мільйони і зник
3

Злата Огнєвіч
Фото: instagram.com/zlata.ognevich
Олег Собчук
Руслана

Днями декілька популярних українських артистів відмінили свої концерти через організатора-афериста Тараса Доненка. Серед них - фронтмен гурту "Скай" Олег Собчук, співачка Злата Огнєвіч, Тарас Чубай та Руслана.

У інтерв'ю oboz.ua Олег Собчук заявив, що це наймасштабніша шахрайська схема в українському шоу-бізнесі. За його словами, Доненко втирався в довіру до артистів не один рік.

"Ми почали співпрацю півтора року тому. Він сам на нас вийшов, запропонував свої послуги. І разом ми зробили близько ста концертів. Тривалий час він виконував свої обов'язки, досить сильно втерся в довіру. А потім у якийсь момент забрав кошти з запланованих наперед концертів у квиткових операторів і зник. Тільки з нас - це близько 3 млн 600 тисяч гривен. Ще є Злата Огнєвіч, Тарас Чубай та Руслана", - зазначив артист.

Додав, що аферист взяв гроші, але не заплатив за технічні витрати. І втік.

"Ми маємо ситуацію, коли в нас проданий тур, у більшості міст - аншлаги, а ні за що не проплачено. І грошей немає. А скасувати концерти й повернути людям кошти не можемо, бо їх немає. Щоб не підвести прихильників, ми взяли на себе відповідальність провести ці концерти. Сподіваємося, що шахрая знайдуть, він понесе відповідальність", - пояснив Собчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Від мішка січки більше користі" - Потапа жорстко захейтили в мережі

Раніше Злата Огнєвіч теж прокоментувала ситуацію, що склалася.

"Концертна компанія, яка організовувала мої концерти виявилася шахрайською. Її засновник - Тарас Доненко- шахрай і безвідповідальна людина. Наразі його місце перебування невідоме. У зв'язку з такими обставинами я на превеликий жаль змушена скасувати мої концерти", - зазначала співачка.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Співачка Руслана в свою чергу заявила, що організатор спочатку переконав їх провести три великих концерти в театрах Києва, Одеси та Львова. І навіть не підписавши договору - зник.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

Шеф-редактор "Дизель Шоу" Олексій Бланар різко відреагував на скандал, який розгорівся через новий випуск про українців в окупації та російських військових. Він наголосив, що провів 17 днів під окупацією. Вони жили без їжі, води, світла, тепла і, практично, без зв'язку, коли температура на вулиці була -10, а в хаті +10.

Зараз ви читаєте новину «Наймасштабніша схема в шоу-бізнесі: організатор-аферист вкрав у зірок мільйони і зник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі