вівторок, 05 вересня 2023 17:47

Набирають "м'ясо": українська блогерка заявила, що ЗСУ не мають шансів на перемогу
3

Корячка потрапила в скандал через висловлювання про війну
Фото: Скріншот
Корячка потрапила в скандал через висловлювання про війну
Корячка потрапила в скандал через висловлювання про війну

Українська блогерка-мільйонниця Тетяна Коряк, більш відома як Корячка, потрапила в скандал через висловлювання про воїнів ЗСУ.

Заявила, що ніхто не зобов'язаний іти на фронт. Додала, якби вона була чоловіком, то ніколи б не взяла зброю. Про це написала в Instagram.

"Я не збираюся вбивати іншу людину ні під яким приводом. Це брудні ігри, в які залучають нас політики. Якби всі думали, як я, то війни не було б", – заявила Корячка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я облажалась" – Раміна зізналась, що хотіла залишитися у Москві

Крім цього Тетяна видала, що у військових немає шансів на перемогу у війні з російськими окупантами. Більше того, заявила, що в українських чоловіків, які воюють на фронті, нібито немає досвіду.

"Кого зараз набирають? М'ясо? Щоб що? У воїнів немає шансів. Тупо геноцид народу. Як ви, с*ка, цього не бачите? Невже не можна переговорами все вирішити?" – написала обурливий пост блогерка.

Тетяна Коряк родом з Бахмута Донецької області. Тривалий час прожила в Харкові, а з початку повномасштабного вторгнення РФ переїхала у Вінницю. Блогером стала у 2014 році. Брала участь в телепроектах "Міняю жінку" та "Супермама".

Зараз ви читаєте новину «Набирають "м'ясо": українська блогерка заявила, що ЗСУ не мають шансів на перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі