понеділок, 23 травня 2022 16:06

Спецтема: Війна Росії проти України

На сцені і з українським прапором: Гаррі Стайлз та Yungblud підтримали Україну

Британські артисти Гаррі Стайлз і Yungblud висловили підтримку українцям під час своїх виступів.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Британські артисти Гаррі Стайлз і Yungblud висловили підтримку українському народу під час своїх виступів
Британські артисти Гаррі Стайлз і Yungblud висловили підтримку українському народу під час своїх виступів

Стайлз на концерті в Нью-Йорку, який пройшов на UBS Arena, підіймав український прапор. Ексучасник гурту One Direction представив свій третій альбом Harry's House. Один з нових треків виконав з прапором України, який взяв у глядачки із залу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кароль розповіла, скільки вдалося зібрати грошей у Каннах для України

Yungblud дав концерт у австрійському Відні. Зі сцени він заявив, що жорстко засудив російського президента Володимира Путіна.

"Я страшенно злий. Я страшенно злий за прекрасних людей з України. Наше покоління не може підтримувати це лайно. Нам потрібно замінити цих старих проклятих виродків. Нам треба скинути цих старих покидьків. Нах*й Путіна. Ми можемо змінити ситуацію. Ти маєш голос, використовуй його! Слава Україні", - зазначив співак.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений YUNGBLUD (@yungblud)

Представник Великої Британії на Євробаченні-2022 Сем Райдер повернувся додому в рожевій панамі фронтмена українського гурту Kalush Orchestra. Тіктокер, в якого 12 млн підписників, висловив підтримку Україні та з'явився у лондонському аеропорту Хітроу у панамі Олега Псюка.

Зараз ви читаєте новину «На сцені і з українським прапором: Гаррі Стайлз та Yungblud підтримали Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі