вівторок, 26 грудня 2023 17:27

На Різдво згорів будинок співачки Бейонсе: відео

На Різдво згорів будинок співачки Бейонсе: відео
Будинок співачки Бейонсе згорів на Різдво. Фото: Скріншот

Будинок співачки Бейонсе на Роуздейл-стріт в Техасі згорів на Різдво. В ньому артистка провела своє дитинство.

Причина пожежі досі не встановлена, повідомляє видання Daily Mail.

Зазначається, що у момент загорання у будинку була родина, яка зараз там живе. Вони вибігли на вулицю в піжамах і намагалися врятувати двоповерхове помешкання. Найбільші збитки майну припали на другий поверх, який палав до прибуття пожежників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймасштабніша схема в шоу-бізнесі: організатор-аферист вкрав у зірок мільйони і зник

Родина Бейонсе переїхала звідти кілька десятиліть тому. Теперішні мешканці - пара з двома маленькими дітьми.

Кіт Розен - керівник Х'юстонських історичних турів, зазначила, що це місце було дуже популярним серед прихильників Бейонсе. Саме тут найчастіше просили зупинятися під час туристичних екскурсій.

"Люди, які їздять у ці тури, - шанувальники Бейонсе. Відвідати той дім, де вона народилася, - це все одно, що поїхати до Вифлеєму - місця народження їхнього лідера. Майже 100% людей виходять, щоб сфотографуватися і зробити тут селфі", - зазначила вона.

Зараз Бейонсе та її чоловік Jay-Z придбали найдорожчий маєток у Каліфорнії. Зіркова пара побила рекорд цін у Каліфорнії, заплативши $200 млн за будинок із видом на океан у Малібу.

Особняк є мінімалістичним шедевром, який задумав колекціонер мистецтва Вільям Белл, який купив нерухомість за $14,5 млн у 2003 році. Для розробки проекту він залучив японського архітектора Тадао Андо, лауреата Прітцкерівської премії, відповідального за розкішні бетонні конструкції в Азії, Європі та Північній Америці.

Зараз ви читаєте новину «На Різдво згорів будинок співачки Бейонсе: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі