понеділок, 15 серпня 2022 04:00

На головні ролі в Україні брали росіян – зірка "Кухні" пояснила, чому переїхала до Росії

На головні ролі в Україні брали росіян – зірка "Кухні" пояснила, чому переїхала до Росії
Зірка серіалу "Кухня" та стрічки "Скажене весілля - 2" Катерина Кузнєцова із 2009 року мешкала в Росії. Фото: znaj.ua

Українська акторка, зірка серіалу "Кухня" та стрічки "Скажене весілля - 2" Катерина Кузнєцова із 2009 року мешкала в Росії.

За її словами, одна з причин переїзду - українських акторів вдома принижували, пише УНІАН.

Режисери, каже акторка, на головні ролі брали переважно російських акторів, а українські могли розраховувати тільки на другорядні. Розкрити свій талант їм не давали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не думав, що в мені може бути стільки ненависті" – росіяни знищили квартиру Боклана в Маріуполі

Уже після анексії Криму Катерина приїжджала в Україну. Сподівалася, що більше не побачить на знімальних майданчиках російських акторів. Але швидко зрозуміла, що помилялася.

"Я пам'ятаю, що приїжджаю до Києва, коли вже є "Миротворець", ці списки. Я така думаю: ну все, клас - зараз українські артисти почнуть зніматися... І я бачу: сидить Антон Батирєв. Питаю, як він потрапив, мені кажуть: "Йому зробили картку резидента на два роки". У всіх росіян картки резидента... Якби я бачила, що вони в чомусь талановитіші, ніж ми, я б тоді зрозуміла, а так... Це приниження, що головні ролі тільки у них, у них і у них", – говорить Кузнєцова.

Коли Росія почала повномасштабну війну проти України, Катерина з чоловіком перебувала на острові Тенерифе. А її рідні – мати, тато і баба, - у Києві.

Близькі артистки й досі залишаються в Україні, не хочуть виїжджати. Сама ж Катерина Кузнєцова нині в Європі.

Виконавець Сергій Бабкін має багато родичів із Російської Федерації. Його батьки народилися в Бєлгородській області. Але попри родинні зв'язки, близькі артиста вирішили ігнорувати будь-які події, що відбуваються в Україні. Бабкін поділився, що ніхто з російських родичів йому не подзвонив.

Актор Станіслав Боклан поділився своїми думками про те, чому багато його колег за кордоном підтримують війну проти України або ж просто відмовчуються.

Зараз ви читаєте новину «На головні ролі в Україні брали росіян – зірка "Кухні" пояснила, чому переїхала до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі