понеділок, 01 серпня 2022 11:40

Спецтема: Війна Росії проти України

"Зомбі в пастці" – Бабкін розповів про родичів із Росії

"Зомбі в пастці" – Бабкін розповів про родичів із Росії
Музикант Сергій Бабкін розповів про реакцію родичів з РФ на війну. Фото: instagram.com/babkin_official

Виконавець Сергій Бабкін має багато родичів із Російської Федерації. Його батьки народилися в Бєлгородській області. Але попри родинні зв'язки, близькі артиста вирішили ігнорувати будь-які події, що відбуваються в Україні.

Бабкін поділився, що ніхто з російських родичів йому не подзвонив. Сам співак живе в Харкові, який загарбники щодня обстрілюють. Але навіть це не мотивувало його рідню дізнатися, як він живе зараз і що відбувається. У цьому Бабкін зізнався в інтерв'ю "КП в Україні".

"Мені не було боляче. Я нічого не відчуваю. Як-то кажуть, мені ні холодно ні жарко. Я прекрасно розумію, що всі вони хворі однією хворобою. Вони зомбі в пастці. Така їхня доля. Більше того, вони самі такої долі бажають. Бо якби не бажали, то боролися, шукали б вихід, хоч щось робили", – сказав музикант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми разом" – зірка "Кріпосної" зворушила зустріччю із чоловіком-військовим

Згодом знаменитість усвідомив: якщо родичі не цікавляться ним і війною РФ проти України, то звертатися до російської аудиторії – безглуздо.

"Якщо з рідними так, то кричати до якихось людей, яких я знати не знаю, взагалі немає сенсу. Тому потрібно працювати щодня на нашу перемогу і допомагати ЗСУ, волонтерам, які потребують зараз величезної підтримки. А ті, хто мовчить, нехай мовчать. Нехай там тихесенько живуть. Вони ж сподіваються перечекати. Але всі все бачать. Як вони житимуть далі – я не знаю. Нам про таких взагалі думати не треба. Це мотлох, який потрібно вимести", – додав Бабкін.

Кохана виконавця Сергія Бабкіна Сніжана різко відповіла хейтерам, які почали засуджувати музиканта. Той повідомив, що під час війни, яку веде РФ, виїхав із сім'єю з України до Німеччини.

Новина про це викликала резонанс у мережі. В Instagram програми "Зірковий шлях", де вийшов сюжет про Бабкіна, з'явилися гнівні коментарі. Бабкіна вирішила особисто відповісти тим, хто засуджує виїзд музиканта з країни.

Зараз ви читаєте новину «"Зомбі в пастці" – Бабкін розповів про родичів із Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі