понеділок, 25 січня 2016 14:57

Могилевська зняла кліп про залаштунки шоу-бізнесу

Автор: Прес-служба
 

У своїй відео роботі на нову пісню "Все добре" Наталя Могилевська розкрила багато секретів залаштункового життя артиста. У відео кліпі знімалися більше 100 чоловік танцюристів, акторів, менеджерів, техперсоналу і головною родзинкою стали: ексцентрична травесті діва і драматична актриса, якій нещодавно виповнився 91 рік.

Частково зйомки проходили в екстремальних умовах при мінусовій температурі, де всі актори і Наталія, яка була присутня в кожному кадрі, проявили стоїцизм і завзятість в ім'я благородної ідеї, молодого режисера кліпу Ольги Журби.

"Оля неймовірне обдарування. Вона справжній талант - для мене просто відкриття. Це одна з найкрасивіших і глибоких відео робіт на моєму творчому шляху"- говорить Наталія Могилевська.

Вихід кліпу очікується вже в лютому.

Нагадуємо, що пісню "Все добре" для Наталі Могилевської написав її учень Макс Барських, який став кращим співаком за версією премії "M1 Music Awards".

Зараз ви читаєте новину «Могилевська зняла кліп про залаштунки шоу-бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі