понеділок, 25 лютого 2013 12:05

Мода на червоній доріжці "Оскара": багато золота і шлейфи
20

Дженніфер Лоуренс в Dior
Фото: Фото: Reuters
Енн Хетевей в Prada
Емі Адамс в Oscar de la Renta
Дженніфер Еністон в Valentino

Головна церемонія року - вручення премій "Оскар"-2013 пройшла сьогодні вночі в Лос-Анджелесі. Імена головних переможців вже названі, і можна поглянути на вбрання зірок на червоній килимовій доріжці.

Володарка "Оскара" за кращу жіночу роль Дженніфер Лоуренс з'явилася на червоній доріжці в кутюрному вбранні від Dior. Образ завершили сережки у вигляді великих куль і тонке довге намисто.

Краща актриса другого плану Енн Хетевей вдягла ніжну довгу сукню Valentino, котра ще більше підкреслила її струнку фігуру.

Емі Адамс, яка була номінована в категорії "Краща жіноча роль другого плану" за фільм "Майстер", постала перед фотографами і шанувальниками свого таланту в сукні з пишною спідницею від Oscar de la Renta.

Дженніфер Еністон з'явилася на червоній доріжці разом зі своїм коханим Джастіном Теру. Для головної церемонії року актриса вибрала ефектну червону сукню Valentino.

Незважаючи на "чоловічу" стрижку, Шарліз Терон стала справжньою "білою королевою" церемонії "Оскар"-2013. Актриса одяглася в лаконічну сукню Christian Dior, яка підкреслила її ідеальне тіло.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Джекмен співав, Траволта пританцьовував, Лоуренс упала під сценою - нагородження "Оскар-2013"

Різ Візерспун з'явилась на червоній доріжці в образі справжньої голлівудської діви: синя атласна сукня зі шлейфом Louis Vuitton, ідеальні локони і елегантні прикраси з діамантами.

Завжди жіночна і елегантна, на червону доріжку Оскара Ніколь Кідман обрала вбрання від L'Wren Scott.

Адель з'явилася на червоній доріжці "Оскара-2013" у вже звичному для себе образі: елегантна чорна сукня, укладка з начосом і чорні стрілки на очах.

Як завжди шалено сексуальна Холлі Беррі з'явилася в блискучій довгій сукні від Versace.

Дружина Бена Аффлека, який отримав "Оскар" за кращий фільм, Дженніфер Гарнер вдягла на червону доріжку церемонії жіночне вбрання насиченого фіолетового відтінку з незвичайним шлейфом у вигляді великих оборок, з якими гармонійно поєднуються м'які локони, випущені з її зачіски.

Крістен Стюарт на червоній доріжці продемонструвала чудову сукню від Reem Acra.

Зоуі Салдана на червону доріжку "Оскара-2013" вдягла дуже незвичайну сукню з кутюрної лінії Alexis Mabille. Облягаючий силует, вишивка на грудях, а внизу цікава геометрична багатошаровість з м'яким переходом від білого до чорного кольору. На завершення вільні локони, легкий акцент на очі - дуже елегантно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор головної ролі у "Лінкольні" відтепер має найбільше "Оскарів"

Зірка "Знедолених" Аманда Сейфрід для церемонії "Оскара-2013" вибрала класичний образ - прибране волосся і сукня зі шлейфом від Alexander McQueen.

Джордж Клуні з'явився на церемонії в супроводі подруги Стейсі Кіблер, яка вибрала для події сріблясте вбрання, розшите камінням та укладку в ретро-стилі.

Сальма Хайєк вибрала туалет Alexander McQueen, який підкреслив її форми, і додав церемонії блиску благородних металів.

Всупереч чуткам про розставання, поширеним на днях однією з газет, Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс з'явилися на церемонії "Оскар", ніжно тримаючись за руки. Дружина актора, яка завжди віддає перевагу насиченим кольорам і складним текстурам, на цей раз вибрала царствений образ, повністю одяглася в золото, від Zuhair Murad.

Вбрання Дженніфер Хадсон вже точно розбавило низку пастельних суконь червоної доріжки, як і вбрань кольору фуксії. Зірка вибрала дуже незвичайну сукню темно-синього кольору від Roberto Cavalli.

Зараз ви читаєте новину «Мода на червоній доріжці "Оскара": багато золота і шлейфи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі