неділя, 15 січня 2012 12:21

"Міс Америка" стала брюнетка з Вісконсина
14

Фото: Reuters

Переможницею щорічного конкурсу краси "Міс Америка", що пройшов у суботу в місті Лас-Вегас (штат Невада), стала 23-річна Лаура Кепплер зі штату Вісконсин, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Вона визнана найчарівнішою, найталановитішою і найкмітливішою серед представниць інших 49 штатах країни, федерального округу Колумбія, Пуерто-Рико та Віргінських островів (США).

Корону власниці почесного титулу передала переможниця минулого сезону Тереса Скенлан зі штату Небраска. Нова королева краси також отримає 50 тисяч доларів призових грошей і присвятить календарний рік благодійності.

Лаура - чарівна брюнетка - полонила журі і публіку виконанням оперної арії, дефіле в досить скромному бікіні і чорній вечірній сукні.

Красуня з Вісконсина планує продовжити вивчати патології мови і захистити докторську дисертацію в цій області. Судячи з усього, журі припала до вподоби і відповідь Кепплер на підступне питання, яку політичну партію вона підтримає, якщо переможе в конкурсі краси.

"Міс Америка представляє всіх. Думаю, що і політичні кандидати також повинні представляти весь народ і кожного окремо. У важкий для економіки час важливо те, що потрібно Америці", - відповіла Лаура.

Кожній учасниці конкурсу гарантований приз у 3 тисячі доларів. Власниці другого і третього місць - "Міс Оклахома" Бетті Томсон і "Міс Нью-Йорк" Кейтлін Монт - отримують 25 тисяч і 20 тисяч доларів відповідно.

Анна-Блер Торнтон зі штату Кентуккі завоювала приз "Якість життя" у розмірі 6 тисяч доларів. Даний приз присуджується з 1988 року тим конкурсанткам, які найяскравіше виявили себе на ниві благодійної діяльності, намагаючись підвищити якість життя знедолених та інвалідів.

За підсумками попередніх етапів змагання володарками найбільш вражаючих талантів стали "Міс Гаваї" Лорен Чіп, "Міс Оклахома" Бетті Томпсон і знову ж таки "Міс Вісконсин" Кепплер. Їм вручено по 2 тисячі доларів.

У купальних костюмах ефектніше за інших виглядали Кейтлін Монт з Нью-Йорка, Кендалл Морріс з Техасу і Даніка Олсен з Юти. Вони завоювали по 1 тисячі доларів.

Огляд красунь відбувся за традицією на сцені готелю-казино "Планета Голлівуд" і транслювався телекомпанією ABC.

Обов'язки королеви краси не прості. "Міс Америці" необхідно проводити заходи цілий рік, щоразу в новому місті США, і збирати добровільні пожертви в дитячий фонд організаційного комітету конкурсу. Переможниця конкурсу за місяць в середньому долає в таких поїздках 32000 кілометрів.

Перший конкурс "Міс Америка", до участі в якому допускаються дівчата від 17 до 24 років, відбувся в 1921 році.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Америка" стала брюнетка з Вісконсина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі