середа, 17 липня 2013 11:34

Світ затамував подих в очікуванні пологів Кейт Міддлтон
5

Журналісти безперервно чергують біля стін лікарні
Журналісти безперервно чергують біля стін лікарні
Журналісти безперервно чергують біля стін лікарні
Будинок батьків Кейт Міддлтон
Батьки Кейт Керол і Майкл

Весь світ чекає, коли ж народить дружина британського принца Вільяма Кейт Міддлтон. Днями мачуха Вільяма - герцогиня Корнуольська Камілла, заявила пресі, що радісна подія має статися буквально з дня на день і що вся сім'я переживає.

"Ми всі чекаємо на телефонний дзвінок, - сказала Камілла. - Сподіваємося, до кінця тижня він або вона (принц чи принцеса) будуть з нами".

Між тим, стало відомо, що Кейт Міддлтон залишила чоловіка і переїхала до батьків. Тепер від палати у Лікарні імені королеви Марії, де Кетрін збирається стати матір'ю, її відділяє 53 кілометри. Однак поблизу від будинку Керол і Майкла Міддлтонів були помічені поліцейські автомобілі, які готові забезпечити ескорт Кейт по дорозі до пологового будинку.

Зазначимо, що спочатку публіка чекала на появу первістка герцогині Кейт і принца Вільяма 11 липня. Потім обстановка загострилася 13 липня. Але Її Світлості все ще немає в госпіталі святої Марії, де повинні приймати пологи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон не хоче знати стать дитини

А тим часом під лікарнею, де повинна народити свого первістка Кейт Міддлтон, вже більше тижня чергують журналісти і фотографи, а інші представники преси буквально переслідують членів королівської сім'ї та їхніх наближених, щоб з'ясувати нові пікантні подробиці.

Як стало відомо, у понеділок герцогиня відвідала госпіталь для консультації. Представники преси, які перебували під стінами лікарні, були здивовані, оскільки пропустили появу Кейт. Одна з пацієнток госпіталю підтвердила, що бачила герцогиню на прийомі у лікаря. Журналісти вважають, що Її Світлість провели в будівлю через запасне крило. Є також версія, що в госпіталі може з'явитися двійник герцогині, для того щоб відвернути увагу.

Зазначимо, що у лікарні чергують не лише представники преси, а й десятки шанувальників Кейт. Поки публіка, що зібралася, поводиться спокійно, але поліція намагається не випускати ситуацію з-під контролю.

Зараз ви читаєте новину «Світ затамував подих в очікуванні пологів Кейт Міддлтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі