пʼятниця, 14 червня 2013 14:22

Кейт Міддлтон пішла в декрет готуватися до гіпнопологів

Герцогиня Кембриджська, якщо вірити таблоїдам, вчора востаннє з'явилася на людях перед пологами. Кейт йде у декретну відпустку, пологи заплановані на середину липня, і майбутній місяць Її Світлість присвятить підготовці до появи спадкоємця. А в пресі вже витає чергова порція чуток. Кажуть, що дружина принца Вільяма вирішила спробувати відносно новий метод пологів.

Кейт вже зарекомендувала себе досить сучасним і просунутим членом королівської сім'ї. Так, вона має намір порушити традиції і відмовитися від нянь перші місяці життя нового спадкоємця династії Віндзорів. Тепер в пресі активно обговорюється, як же первісток герцогів Кембриджських з'явиться на світ.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітну Кейт Міддлтон розвеселило хрещення круїзного лайнера

Є версія, що Кейт має намір випробувати метод так званих гіпнопологів. Він припускає самонавіювання і самогіпноз, що дозволяє породіллі уникнути хворобливих відчуттів.

"Кейт вивчила кілька методик, - повідомило якесь джерело з палацу італійському виданню Grazie. - Вона хотіла б не вдаватися до кесаревого розтину і віддає перевагу природнім пологам. Гіпнопологи, на її думку, непоганий варіант. Вона вже прочитала масу літератури і прослухала диски з рекомендаціями по правильному самогіпнозу".

Суть техніки гіпнопологів полягає в наступному: протягом всієї вагітності або ж протягом останнього триместру майбутня матуся освоює особливу техніку дихання на кшталт тих, що практикується в йозі. Вагітна жінка постійно практикує візуалізацію дитини та процесу пологів, з одного боку, готуючи себе до цього моменту, а з іншого - встановлюючи психологічний зв'язок з ще не народженою дитиною.

Також уточнюється, що народжувати Кейт буде в Паддінгтонському госпіталі, де свого часу народжувала первістка принцеса Діана.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон пішла в декрет готуватися до гіпнопологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі