пʼятниця, 13 травня 2011 14:55

Міла Йовович з'явилась перед українцями без макіяжу
19

Гравець 'Шахтаря' Томаш Хюбшман
Фото: Фото: Тетяна Заровна
Олексій Гай (ліворуч) та Едуардо
Сергій Кривцов, Юрій Вірт та Олексій Гай (з ліва на право)

Міла Йовович прилетіла до Донецька на запрошення ФК "Шахтар". Актриса випадково потрапила на свято донецької художниці Тетяни Пономаренко-Левераш, яка вчить живопису дітей футбольної богеми і створила серію портретів донецьких "гірників".

Сьогодні в готелі "Донбас палас" відома донецька художниця Тетяна Пономаренко-Левераш провела дитяче свято, присвячене минулому і майбутньому футбольної команди "Шахтар". Чеський гравець Томаш Хюбшман, хорвато-бразилець Едуардо та українець Олексій Гай прийшли з сім'ями - їхні діти беруть уроки у Пономаренко-Левераш. Малюки та дорослі чекали на головного тренера "Шахтаря" Мірча Луческу з родиною і Донецького мера Олександра Лук'янченка, і в цей момент випадково зустріли голлівудську актрису. У супроводі свого колеги Крістофера Брейна і двох охоронців в хол готелю "Донбас палас" увійшла Міла Йовович, побачити яку в цей момент ніхто не очікував. Даша П'ятова, Маша і Соня Гай, та інші учениці художниці дружно прокричали зірці "Здрав-ствуй-те!". Тетяна Пономаренко-Левераш вручила актрисі троянди, і таким чином актриса приєдналася до компанії.

Перші 15 хвилин зірка думала, що все йде за сценарієм. Тетяна Пономаренко-Левераш пояснила актрисі, що в готелі зібралися діти зірок футболу, які пишуть картини маслом на честь улюбленої донеччанами команди.

Супутнику зірки теж стало цікаво - на який захід він потрапив.

"Хто добре знає англійську?" - запитала художниця.

"Я знаю", - зізналася Міла Йовович.

Трохи пізніше підійшов Даріо Срна з сім'єю. І разом з усіма присутніми Міла Йовович почала знайомитися з роботами Тетяни Пономаренко-Левераш, яка цього разу створила серію робіт, присвячену старій Юзівці (селищу, з якого виріс Донецьк). Потім актрисі показали портрети донецьких футболістів, які вже виставлялися в Парижі та Флоренції. Художниця запросила зірку на дитяче свято.

"Але у мене своя програма, - послалася на зайнятість актриса. - Про такі сюрпризи треба попереджати".

Після цього загальний донецький улюбленець Мірча Луческу урочисто відкрив захід. Разом з мером Донецька Олександром Лук'янченком та дітьми він озброївся палітрою і доклав руку до картини "Футбол нашої мрії".

Завтра на стадіоні "Донбас Арена" відбудеться шоу на честь 75-річчя футбольного клубу. Міла Йовович - в числі почесних гостей. Президент країни Віктор Янукович, а з ним ще три президенти відвідають виступ співачки Ріанни, яка так само приїде до Донецька сьогодні і поселиться в готелі Ріната Ахметова "Донбас палас".

Зараз ви читаєте новину «Міла Йовович з'явилась перед українцями без макіяжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі