четвер, 15 вересня 2022 13:54

"Ми розуміємо, звідки ноги ростуть" – Скрипка заявив про зрив його концертів у Німеччині

"Ми розуміємо, звідки ноги ростуть" – Скрипка заявив про зрив його концертів у Німеччині
Співак Олег Скрипка заявив, що його концерти в Гамбурзі зривають росіяни. Фото: facebook.com/o.skrypka

У німецькому Гамбурзі почали скасовувати виступи українського гурту "Воплі Відоплясова".

Причина у росіянах, які намагаються завадити концертам колективу. Про це заявив фронтмен "ВВ" Олег Скрипка в Іnstagram.

"Українська музика несподіваним чином почала отримувати супротив "таємних сил" в Німеччині. І починають скасовуватись наші концерти під егідою, що українці це "фашисти" й "фашистам" не можна співати рідною мовою і співати своїх пісень. Ми розуміємо, звідки ноги ростуть. І тут німці ніби стають на бік українців, але клуби не дотримуються контрактів і ми не можемо потрапити в ці клуби", – написав Скрипка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через образу українців: Олег Скрипка пригадав бійку з Дугіним

За його словами, гурт намагається домовитися з іншим концертним майданчиком в Гамбурзі. Також артист закликав підтримувати колектив.

"Я хочу до вас звернутися, дорогенькі, хто придбав квиточки, хто ще не придбав, підтримуйте нас. Ми повідомимо, де ми будемо виступати в Гамбурзі. Така корупція і так працюють довгі руки Кремля. Але ми все одно зробимо концерт і стежте за подіями, як вони будуть розвиватися", – зауважив співак.

10 квітня цьогоріч музикант Олег Скрипка взяв участь у заході Ukrainian Underground Fest. Проходив у столичному торговельно-розважальному комплексі "Оазис" над станцією метро "Героїв Дніпра". Виконали кілька найвідоміших пісень гурту.

Зараз ви читаєте новину «"Ми розуміємо, звідки ноги ростуть" – Скрипка заявив про зрив його концертів у Німеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі