середа, 27 грудня 2023 17:58

"Мені їб*ть, як страшно" - популярний шоумен чесно сказав, що не піде на фронт
3

Фіма Константиновський
Фото: instagram.com/fimakonst
Фіма Константиновський
Фіма Константиновський

Гуморист та ведучий Фіма Константиновський відповів, чому не захищає Україну на фронті.

У інтерв'ю YouTube-каналу "Розмова" зізнався, що йому страшно йти на передову.

"Я наприклад не на фронті, бо мені їб*ть, як страшно. І я розумію, тим, хто там теж страшно. Коли пишуть "а чого не на фронті?"… Я намагаюся робити стільки, щоб мені було не соромно перед тими, хто зараз на фронті. Допомагати, наскільки я можу", - прокоментував шоумен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український блогер зіграв весілля зі своїм бойфрендом: подробиці

Фіма додав, що кожен у тилу має робити все, аби пришвидшити нашу перемогу.

"Просто кожен має розуміти, що коли він боягуз як я, не готовий піти на фронт, не готовий ризикувати життям, тоді ти мусиш… Ти 100% не зробиш навіть подібного тут у тилу, бо ти щонайменше тут не втратиш своє життя, але ти мусиш максимально наблизитися до того, наскільки ти можеш бути корисним. Зараз бути корисним - це топ-мета будь-якої людини", - підсумував Константиновський.

Продюсер Юрій Горбунов вперше зізнався, чи готовий захищати Україну на фронті. За словами шоумена, в тилу він може допомогти більше, ніж на фронті. Але якщо потрібно буде - візьме зброю.

Зараз ви читаєте новину «"Мені їб*ть, як страшно" - популярний шоумен чесно сказав, що не піде на фронт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі