пʼятниця, 18 листопада 2022 02:21

Мене цькували за мій яскравий вигляд - Саліванчук

Зірка серіалу "Одного разу під Полтавою", акторка Ганна Саліванчук показала архівні шкільні фото.

У сторіс в Instagram вона також розказала, що полюбляла яскраво виглядати, за що отримувала неодноразові образи з боку вчителів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Саліванчук в мереживній білизні розмірковувала про обов'язки жінки

Автор: salivanchuk.anna
  Акторка Ганна Саліванчук показала, як одягалася в школі
Акторка Ганна Саліванчук показала, як одягалася в школі

"У школі я вдягалася відверто і фарбувалася. А це не подобалося вчителям. І вони поводилися некоректно. Через це в мене, коли я заходила до школи, піднімалася висока температура. А дома я була здоровою. Мене цькували за мій яскравий вигляд: за мої стрілки, за мої короткі спідниці, які я хотіла одягати у 9-ому класі. Попри те, що я добре вчилася, ми все одно сварилися з вчителями", - згадала Ганна.

Акторка 36-річна Ганна Саліванчук зізналася, що не надто серйозно ставилася до війни, яку Росія розв'язала на сході України 2014 року.

Вона продовжувала заробляти гроші, знімаючись у росіян і з росіянами. І за це тепер їй соромно. Про це Саліванчук заявила в програмі "ЖВЛ".

"Мені соромно, що вісім років тому я не сприйняла війну. Я далі вдягала російську форму, знімала кадр українською, кадр російською. Я заробляла гроші. Я відчувала задоволення від того, що я в кадрі", – зазначила актриса.

Зараз ви читаєте новину «Мене цькували за мій яскравий вигляд - Саліванчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі