пʼятниця, 04 лютого 2011 11:20

Мел Гібсон намагався примусити поліцейського застрелити його

Мел Гібсон намагався примусити поліцейського застрелити його

Мел Гібсон намагався покінчити з собою, причому досить неординарним способом - змушуючи поліцейських застрелити його. Принаймні, саме так близький друг актора пояснив знаменитий антисемітський скандал Мела, коли той дозволив собі образливі висловлювання на адресу поліцейського-єврея, який зупинив зірку за керування авто в п'яному вигляді.

Як розповів голлівудський сценарист Пітер Біскайнд, Гібсон зовсім не хотів ображати поліцейських. Він просто хотів розлютити їх, аби співробітники поліції схопилися за зброю і розрядили в нього свої пістолети.

Голлівудський актор хотів прийняти "смерть від копів" після того, як його сімейне життя пішло під укіс.

Дружина Гібсона Робін вигнала його з дому за пияцтво і зради, тим самим перекресливши їхній 26-річний шлюб. Актор почувався абсолютно спустошеним - адже він втратив не тільки дружину і будинок, але і сімох дітей. Все це сталося чотири роки тому, коли Мел ще був на піку слави.

"Смерть від рук копів" - досить популярний в США спосіб суїциду, коли потенційний самогубець провокує співробітників поліції на застосування зброї. Саме це, за словами Пітера Біскайнда, і робив Гібсон.

Сівши за кермо у п'яному вигляді, він прагнув, щоб його зупинила поліція. А коли його попросили пред'явити документи, пробурчав на адресу офіцера-єврея: "*** ний єврей ... Євреї відповідальні за всі війни в цьому світі". Пізніше, коли його вже заарештували за п'яне керування і образу співробітника поліції, Мел погіршив ситуацію, повідомивши жінці-офіцеру поліції, що у неї "цукрові цицькі".

"Він відчував, що в своєму особистому житті він зазнав абсолютного краху, - розповідає Пітер. - Тому намагався спровокувати поліцейських і влаштувати так, щоб вони його вбили. Я не думаю, що висловлювання Мела дійсно були антисемітськими. Він просто намагався змусити цих хлопців витягти зброю і пристрелити його".

За словами одного актора, перед тим, як сісти в машину, Мел попрощався з усіма, з ким він в той нещасливий вечір вечеряв у ресторані.

"Я впевнений, що тієї ночі він збирався піти від нас", - говорить Пітер.

За словами Біскайнда, Гібсон дуже сильно пив, знімаючи в Мексиці свій фільм "Апокаліпсис". Це й стало останньою краплею, що переповнила чашу терпіння дружини Мела. Алкоголізм став головною причиною краху багаторічного шлюбу.

Пізніше Мел вибачився за свої антисемітські висловлювання у телевізійному інтерв'ю, назвавши свою поведінку "плачевною". Він був засуджений судом до трьох років умовно, пролікувався у клініці і пройшов курс занять в Товаристві анонімних алкоголіків. Його дружина Робін подала на розлучення.

Пізніше на його шляху зустрілася Оксана Григор'єва, і почалася інша історія - з побоями, вибитими зубами і судовими баталіями за право опіки над їхньою однорічною дочкою Люсією.

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон намагався примусити поліцейського застрелити його». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі