пʼятниця, 24 грудня 2010 14:05

Вайнона Райдер згадала скандальний момент з минулого Мела Гібсона

Вайнона Райдер згадала скандальний момент з минулого Мела Гібсона

Актриса Вайнона Райдер розповіла про антисемітські висловлювання скандальної зірки Голлівуду Мела Гібсона.

Про це актриса розповіла в інтерв'ю чоловічому журналу GQ.

Інцидент, про який йдеться, стався 15 років тому на одній з голлівудських вечірок. Актор був сильно напідпитку. Дізнавшись, що його співрозмовниця - єврейка, а її супутник - гомосексуаліст, він розповів їм анекдот про "шахрая в газовій камері", який ображає як євреїв, так і геїв.

Використане Гібсоном висловлювання oven dodgers означає в певних колах хитрих євреїв, які зуміли уникнути нацистських печей.

Актриса була вкрай обурена і розповіла своїм друзям, що Гібсон - антисеміт і гомофоб, однак, за її словами, їй ніхто тоді не повірив.

Через багато років Гібсон підтвердив характеристику, дану йому молодою актрисою, - в 2006 році навколо його антисемітських висловлювань вибухнув гучний скандал, котрий ледь не коштував йому кар'єри.

Під час ДТП Гібсон звернувся до поліцейського і запитав, чи не єврей той, після чого вибухнув тирадою про провину євреїв у всіх війнах на Землі. Він проклинав поліцейського, який не сподобався йому, погрожував йому, зізнавався у ненависті до всіх євреїв планети і обіцяв вкласти всі свої гроші в руйнування міста Малібу, біля якого був зупинений.

Поведінку Гібсона засудили в Голлівуді. Особливий гнів вона викликала у кінодіячів-євреїв, а телекомпанія АВС розірвала з ним договір на зйомки фільму про Катастрофу європейського єврейства.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Вайнона Райдер згадала скандальний момент з минулого Мела Гібсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі