пʼятниця, 19 листопада 2010 17:07

Мел Гібсон хоче забрати у Григор'євої дочку

Мел Гібсон хоче забрати у Григор'євої дочку

Мел Гібсон не має наміру програвати судову тяганину з екс-подругою Оксаною Григорвою.

Актор, котрий нещодавно просив, щоб з аліментів Люсії віднімалася орендна плата за будинок, все ще хоче витребувати дитину собі.

Адвокати актора наполягають, щоб Оксану позбавили права на виховання дочки через її висловлювання на адресу Мела на телешоу Ларрі Кінга.

Раніше суддя заборонив їй давати які-небудь інтерв'ю до закінчення суду. Проте Григор'єва все-таки взяла участь в ток-шоу, в якому в черговий раз розповіла історію про те, як Мел її ударив.

Актора це просто розлютило, і він заявив, що така поведінка екс-подруги шкодить інтересам його дочки. Тепер Гібсон не тільки просить суд відібрати однорічну дівчинку у Оксани, але і встановити справді драконівські рамки спілкування матері з дочкою.

Згідно з документами, адвокати Мела проситимуть суддю Скотта Гордона дозволити Григор'євій побачення з дочкою тільки під наглядом відеокамер, під час яких за ними спостерігатимуть по монітору. Юристи Мела так само хочуть позбавити Оксану прав проводити з дитиною нічний час - вони мають намір домогтись, щоб Оксана могла спілкуватися з Люсією тільки вдень.

Цікаво, що під час слухань Гібсон сам зізнався, що дійсно ударив Оксану під час січневого інциденту в його будинку. Але, за його словами, ніякого побиття не було. Мовляв, він бив подругу не кулаком, а відкритою долонею. І всього один раз, щоб зупинити істерику. Жодних вибитих зубів й інших травм, за словами Мела, просто не було.

Між тим, Оксана, у свою чергу, вимагає заборонити Гібсону бачитися з дочкою. За її словами, коли актор забирає Люсію до себе, про неї піклується няня. Сам Мел в цей час десь гуляє і дитиною зовсім не займається.

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон хоче забрати у Григор'євої дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі