пʼятниця, 23 липня 2010 11:40

Гібсон приревнував Григор"єву до Ді Капріо

Гібсон приревнував Григор"єву до Ді Капріо

Нові подробиці нез'ясовних нападів агресії та жорстокості відомого голлівудського актора Мела Гібсона, а так само їхні причини відкрила близька подруга Оксани Григор"євої.

Оксана довго мовчала, жаліючи Мела, і не відкривала подробиці їхнього особистого життя. Але коли з'явилися погрози життю, російська піаністка була вимушена захищатися.

"Все почалося після народження Люсії-Анни, - говорить подруга. - Мел до того моменту допоміг Оксані записати сольний альбом. І вона почала займатися добродійністю. Публічна робота Оксани страшно дратувала Мела. І він перестав приховувати свої напади ревнощів і агресії".

Спочатку акторові не подобалися відверті сукні подруги, в яких вона з'являлася на публіці.

"А потім почали відбуватися взагалі дивні речі: раптово, без явної причини він бліднув, мінявся в голосі, починав стрибати, кричати, важко дихати, битися в істериці", - продовжує розповідати близька подруга Григор"євої.

"Мел небезпечний для суспільства. Оксана його жаліла, хотіла, щоб він лікувався. Не зверталася до суду до останнього. Мел зараз зовсім не п'є. Ці спалахи трапляються в тверезій свідомості", - зізналася подруга "Комсомольській правді".

За її словами, Мела не потрібне було нічим провокувати, напади траплялися несподівано. Після цього він просив вибачення і обіцяв піти лікуватися.

Подруга пригадала і про випадок з не менш відомим актором Леонардо Ді Капріо: " З ним Гібсон планував великий проект - йшлося про зйомки фільму про вікінгів. Під час одного з прийомів Гібсон представив Оксану Леонардо. Той двічі під час прийому поцілував Оксані руку. Мел влаштував скандал. "Ти моя власність!" - кричав він. Того вечора вони повинні були піти разом на вечерю, щоб обговорити подробиці спільної роботи - Ді Капріо з подругою і Мел з Оксаною. Після сцени ревнощів Оксана сказала: "Я залишаюся вдома!" Мел теж не пішов на вечерю. Був не в змозі".

В кінці грудня Оксана підписала документ, що не претендує на спадок Мела: "На сьогоднішній день у неї нічого немає. Будинок, в якому вона живе, - їй не належить. Мел не платить жодного цента. Молоко, продукти для Оксани та її дочки привозять друзі! Оксана в боргах. За одного адвоката довелося заплатити скажені гроші. Дитина на руках. Ми знаємо, що зараз в Америку до Оксани вилетіли її батьки. Вони доглядатимуть Люсю. А Оксана піде працювати".

Нагадаємо, днями у Мережу потрапив новий аудіозапис сварки між Гібсоном і Григор"євою.

Як відзначають ЗМІ, в новому записі Гібсон не заперечує, що ударив Григор"єву і їхню однорічну дитину, але стверджує, що їй ніхто не повірить.

Зараз ви читаєте новину «Гібсон приревнував Григор"єву до Ді Капріо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі