середа, 14 липня 2010 17:57

Розбірки з Григор"євою довели Гібсона до психотерапевта

Розбірки з Григор"євою довели Гібсона до психотерапевта

Судові розгляди актора і режисера Мела Гібсона з колишньою коханою і матір"ю його дитини, співачкою Оксаною Григор"євою, довели суперзірку до лікарні. Як повідомляє The Daily Mail, Гібсон був вимушений звернутися до психотерапевта.

Актор вирішив звернутися за допомогою до фахівця після того, як Оксана Григор"єва оприлюднила аудіозаписи, на яких він їй погрожує. Крім того, на плівках Гібсон висловлює Григор"євій докори матеріального плану, а також робить шовіністські заяви на адресу негрів і латиноамериканців. Після оприлюднення цього запису Мелу Гібсону відмовили у фінансуванні всі найбільші американські студії. Тоді заговорили про "початок кінця" кар'єри для знаменитого діяча кіно.

Джерело в оточенні актора розповіло виданню, що Гібсон намагається вийти зі стосунків з Григор"євою з найменшими втратами для себе, з цією метою він відправився до психотерапевта і поки його реабілітація проходить добре.

Нагадаємо, що пара бере участь в розглядах в лос-анджелеському суді з червня. Оксана Григор"єва звинувачує Мела Гібсона в домашньому насильстві і просить суддю захистити їхню спільну дочку Люсію і саму співачку від агресії колишнього коханого. Суддя виписав ордер, що забороняє акторові наближатися до своєї дочки. Адвокати голлівудської зірки намагаються оспорити це рішення і звинувачують Григор"єву в здирстві.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Розбірки з Григор"євою довели Гібсона до психотерапевта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі