четвер, 18 листопада 2010 13:20

Мел Гібсон побив Григор'єву на очах у її сина

Мел Гібсон побив Григор'єву на очах у її сина

Колишня кохана знаменитого голлівудського актора і режисера Мела Гібсона і матір його маленької дочки Оксана Григорва розповіла про бійку на шоу Ларрі Кінга, не дивлячись на те, що суддя Скотт Гордон категорично проти того, щоб Мел і Оксана публічно коментували деталі їхньої гучної справи.

Григор'єва розповіла, що рішення фіксувати слова Гібсона на плівку народилося у неї під час їхньої зустрічі в січні. За її словами, того дня Гібсон почав дзвонити їй у вісім годин вечора і дзвонив близько 40 разів, кричучи всі ті погрози і образи, які стали потім надбанням громадськості. Записувати вона почала близько 11 годин вечора, не сподіваючись, що доживе до ранку, пише The Herald Sun.

"Я намагалася знайти номер телефону його психоаналітика. Я відчайдушно намагалася допомогти йому, оскільки знала: це не той чоловік, в якого я закохалася. Це говорить не він, а його хвороба. Адже інакше як би я могла пробачити його лайку, його лють?" - згадує Оксана.

В той момент Григор'єва, за її власними ствердженнями, сподівалася, що мати віднесе записи в поліцію, якщо з нею дійсно щось трапиться: "Я хотіла, щоб у разі моєї смерті моя мама змогла показати, хто це зробив".

Вона також сподівалася дати йому послухати ці записи, коли він заспокоїться, щоб Гібсон зрозумів, наскільки він хворий.

"Все сталось в його будинку, тобто тоді це ще був наш будинок. Я побігла в спальню до сина (12-річний Олександр, син Григор'євої від шлюбу з актором Тімоті Далтоном - прим. ред.) і сказала йому сховатися, оскільки Мел з'їхав з глузду і ставав все агресивнішим. Мій син якраз збирався лягати, він перестрибнув через ліжко і сховався за ним, а я стояла по середині кімнати з немовлям на руках, як мати, котра захищає своїх дитинчат. Мел накинувся на мене, почав душити. Вихопив пістолет. Погрожував. Після чого двічі ударив кулаком в обличчя. Все це відбувалося на очах у мого хлопчика Саші. У цей же вечір я пішла від нього", - сказала Григор'єва.

"У цей момент Мел Гібсон був п'яний?" - уточнив у Григор'євої Ларрі Кінг.

"Ні, він не був п'яний, - запевнила Оксана. - На наступний ранок Мел оговтався. Просив вибачення. Благав не кидати його, дати шанс виправитися. Він пообіцяв, що піде лікуватися і позбавиться від неконтрольованих спалахів гніву".

На питання Кінга, чому ж вона після того випадку повернулася до Мела, Григор'єва сказала, що дала йому ще один шанс: "Він благав мене, він плакав, стоячи на колінах. Що мені залишалося робити?".

Оксана також запевнила, що не знає, як аудіозаписи стали надбанням громадськості.

"Поняття не маю. Записи знаходилися в суді і у моїх адвокатів", - пояснила Григор'єва.

Її адвокат припустив, що витік відбувся саме з суду.

Зазначимо, що на останньому засіданні суду Гібсон не заперечував, що ударив Григор'єву. Щоправда, за його словами, він тільки один раз шльопнув її по щоці, щоб привести до тями. За словами актора, Григор'єва знаходилася немов не при собі, сильно розгойдувала дочку Люсію назад-вперед і, не випускаючи її з рук, в шаленстві побігла у двір.

"Я хотів повернути її до дійсності. Я не сильно ударив її, я просто намагався шокувати її, щоб вона перестала кричати, продовжуючи трясти Люсію туди-сюди. Я не ударяв Оксану кулаком, як вона стверджує. Я ніколи не бив її по обличчю, голові або іншим частинам тіла - ні тоді, ні коли-небудь іншим разом", - цитує його The Daily Mail.

Мел визнав, що повівся в цій ситуації не так, як слідувало б, але ще раз зазначив, що дуже хвилювався за дочку - так "грубо Оксана трясла і підкидала Люсію": "Моя рука не торкнулася Люсії. А на Оксані не було крові, і її зуби не були вибиті, хоча, вочевидь, у неї відшарувався вінір, але я тоді не помітив, що це сталось".

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Мел Гібсон побив Григор'єву на очах у її сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі