середа, 13 квітня 2022 15:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Мати Маска "звернулася" українською до світу і закликала підтримати ЗСУ

Мати Маска "звернулася" українською до світу і закликала підтримати ЗСУ
Мей Маск "заговорила" українською і закликала підтримати ЗСУ. Фото: instagram.com/mayemusk

Канадська модель і дієтологиня, мати найбагатшої людини світу Ілона Маска Мей звернулася до українців. Вона "заговорила" українською і закликала фанів і всіх небайдужих підтримувати Збройні сили України.

В описі до ролика прикріпила спецрахунок Нацбанку, аби кожен охочий міг підтримати українських бійців. Опублікувала відеозвернення в Twiiter.

"Мій видавець в Україні попросила мене опублікувати відео з цим озвученням українською мовою. Її щоденні новини жахливі. Вона попросила зробити пожертвування", – написала Маск.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна, Ілон Маск, ді Капріо та інші світові зірки підтримують Україну - ефектне відео

Ролик мати бізнесмена створила за допомогою штучного інтелекту Share UA Voices, який трансформує голоси американських зірок, щоб почути, як вони звучатимуть українською.

Маск заявила, що те, що відбувається в Україні, - трагедія. А те, як воюють українці - сміливо і відважно.

"Ви намагаєтеся захистити свою свободу, ви хоробрі, тому ви обов'язково переможете. Світ вас чує. Світ стежить за новинами, і вони дуже засмучують", - сказала зірка.

Мей Маск вирішила не лише підтримувати Україну інформаційними та мотивуючими дописами, а й популяризувати українських дизайнерів.

Вона й раніше не приховувала, що має в гардеробі вбрання від вітчизняних брендів. Але від початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України мати найбагатшої людини світу Ілона Маска все частіше обирає українське.

Зараз ви читаєте новину «Мати Маска "звернулася" українською до світу і закликала підтримати ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі