четвер, 17 березня 2022 17:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Мадонна, Ілон Маск, ді Капріо та інші світові зірки підтримують Україну - ефектне відео

Мадонна, Ілон Маск, ді Капріо та інші світові зірки підтримують Україну - ефектне відео
Британський актор Бенедикт Камбербетч запропонував власне житло для біженців з України. Фото: Getty Images

Знаменитості продовжують підтримувати Україну у війні, яку веде Російська Федерація. Серед них - актори, ведучі, співаки, письменники та найбагатші люди планети.

Третій тиждень триває повномасштабне вторгнення російських загарбників на територію України. За цей час висловили підтримку та надали фінансову допомогу українцям, зокрема, канадський бізнесмен Ілон Маск, американська акторка українського походження Міла Куніс з чоловіком-колегою Ештоном Кутчером, американська артистка Мадонна, голлівудська кінозірка Леонардо ді Капріо та інші. А британський актор Бенедикт Камбербетч запропонував власне житло для біженців з України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хай вертаються додому нах*й з кораблями. Що ж ти робиш, джавеліне, з тими москалями" - українці записують мотивуючі пісні

Хто ще підтримав українців у кривавій війні, яку веде РФ, дивіться у відео.

Канадська модель і дієтологиня Мей Маск вирішила не лише підтримувати Україну інформаційними та мотивуючими дописами, а й популяризувати українських дизайнерів.

Вона й раніше не приховувала, що має в гардеробі вбрання від вітчизняних брендів. Але від початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України мати найбагатшої людини світу Ілона Маска все частіше обирає українське.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна, Ілон Маск, ді Капріо та інші світові зірки підтримують Україну - ефектне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі