пʼятниця, 25 січня 2013 10:19

Марк Ентоні пішов від своєї дівчини

Марк Ентоні пішов від своєї дівчини
Співак таємно зустрівся з Дженніфер Лопес

Відомий співак Марк Ентоні в черговий раз підтвердив свій статус "гарячого латиноамериканського хлопця". Виконавець сальси розійшовся зі своєю подругою, моделлю Шаннон де Ліма, про що офіційно повідомила представниця зірки.

"Марк більше не зустрічається з Шаннон, - повідомила прес-секретар Марка Бланка Ласаль журналу People. - Вони розійшлись в середині січня, зберігши дружні стосунки".

Нагадаємо, Ентоні і модель почали зустрічатися в січні минулого року. Марк регулярно розсипався в компліментах коханій і називав Шаннон у своєму мікроблозі на Twitter "моя статуя свободи".

Причому ще минулого тижня, 16 січня, пара розважалася в одному з нічних клубів Нью-Йорка у великій компанії друзів. "Шаннон запально танцювала, потягувала шампанське і в один момент навіть пожартувала, що виконає для Марка танець біля жердини, як тільки підійде Пітбуль, - розповів один з очевидців пресі. - Дійсно, вони чудово провели час разом, але це більше не працює".

Тим часом New York Post повідомляє, що днями у Марка була таємна зустріч з екс-дружиною Дженніфер Лопес в одному з нью-йоркських готелів. Нібито Ентоні увійшов в готель з опущеною головою, бо не хотів, щоб його впізнали. Через деякий час з готелю вийшла Джен в кокетливій міні-сукні з леопардовим принтом і широкою посмішкою на обличчі. Втім, робити які-небудь припущення про можливе возз'єднання пари поки зарано.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Лопес вивела на сцену своїх дітей і колишнього чоловіка

Нагадаємо, Ентоні та Лопес прожили в шлюбі сім років. Вони одружилися в червні 2004 року, у лютому 2008 у них народилися близнята, а в липні позаминулого року зірки оголосили про розрив. У квітні минулого року Марк подав до верховного суду Лос-Анджелеса документи на розлучення. В якості причини виконавець послався на стандартні "нерозв'язні суперечності" і попросив суд встановити спільну опіку над чотирирічними близнюками Еммі і Максом. Також Марк просив суд відхилити можливі претензії Лопес на матеріальну підтримку з його боку.

Зараз ви читаєте новину «Марк Ентоні пішов від своєї дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі