четвер, 21 жовтня 2010 13:55

Мама Бейонсе не хоче, щоб її донька завагітніла

Мама Бейонсе не хоче, щоб її донька завагітніла

В Інтернеті з'явилася новина про те, що американська співачка Бейонсе Ноулз скоро стане мамою. Артистка, яка в 2008 році вийшла заміж за репера Jay-Z, нібито очікує появи свого первістка.

Джерело журналу Us Weekly повідомило, що коли Бейонсе виявила, що вона вагітна, то була просто вражена.

"Вона була в шоці, - розповідають друзі співачки, - Вона любить дітей, але зовсім не була готова до ролі матері. Співачка планувала випустити новий альбом і об'їхати планету з черговим світовим турне. Лише через деякий час вона усвідомила, яке щастя на неї звалилося - і тепер вона в захваті від цієї новини".

Однак, як заявила вчора мама Бейонсе Ноулз Тіна в одному з телешоу, її дочка не вагітна:

"Ні, це не правда. Тільки не зараз. Я з нетерпінням чекаю, коли це станеться, але якщо вірити всім чуткам, то в мене вже було б п'ять або шість онуків", - сказала мама співачки.

В 2008 році в одному зі своїх інтерв'ю американська співачка зізналася, що не готова мати дітей.

"Але коли я врешті-решт дозрію для того, щоб народити дитину, я можу тільки молитися, щоб він був таким же дивним, як мій племінник Жюль. Він найкращий. Але з ним так багато роботи! Я бачу, скільки сил віднімають діти, і я знаю, що зовсім не готова до цього", - зізналася співачка.

Нагадаємо, що чутки про те, що співачка вагітна з'являлися в березні цього року.

"Экспресс-газета"

Зараз ви читаєте новину «Мама Бейонсе не хоче, щоб її донька завагітніла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі