пʼятниця, 27 листопада 2009 14:42

Дружина принца Чарльза розкритикувала збочений кліп Бейонсе (ВІДЕО)

Друга дружина принца Чарльза Герцогиня Корнуольська Камілла сказала, що вважає сучасні музичні кліпи занадто відвертими та шкідливими для молоді, повідомляє Daily Mail.

Камілла поговорила з жертвами сексуального насильства в центрі психологічної допомоги для жертв зґвалтування. Розмова зайшла також про те, як музичні відеокліпи впливають сьогодні на підлітків.

Герцогиня зазначила, що деякі кліпи просто лякають її.

"Я впевнена, що вони знаходять відгуки в деяких молодих людях. Я ніяк не можу зрозуміти, як їм сходить з рук створення таких речей", - сказала вона.

Дотепер Камілла уникала публічних розмов про соціальні проблеми, на відміну від принцеси Діани, першої дружини принца Чарльза.

Напередодні герцогиня стурбовано повідомила, що хлопці вже набувають імунітету до таких образів сексу і насильства. Вона сказала, що школам необхідно навчити хлопців і дівчат "ціні поваги одне до одного".

Як приклад, Камілла навела новий кліп співачки Бейонсе "Video Phone". В ньому відверто вдягнута співачка зухвало витанцьовує, наставляючи іграшкову зброю на оголеного чоловіка, обличчя якого закриває мішок.

"Це трапилося дуже швидко, цінності настільки змінилися", - вважає герцогиня.

"Я припускаю, що проблема полягає в тиску на однолітків. Ніхто не хоче здаватися "дивакуватим". Потрібно бути сильною особистістю, щоб показати своє невдоволення, особливо в цьому віці. І немає ніякого покарання за таку поведінку. Викладачі занадто добрі", - вважає Камілла.

Герцогиня відвідала Центр підтримки жертв сексуального насильства в Лондоні. Вона сказала, що її "неймовірно зворушило" те, що це лише єдиний такий центр в Лондоні, не зважаючи на той факт, що кожна четверта жінка в своєму житті піддавалася сексуальному насильству.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Дружина принца Чарльза розкритикувала збочений кліп Бейонсе (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі