середа, 06 липня 2011 17:31

Ліндсі Лохан вибрала глибоке декольте для Vanity Fair

Ліндсі Лохан взяла участь у фотосесії для італійського Vanity Fair. Знімав зірку в її каліфорнійському особняку фотограф Алан Желаті. Акторка вийшла дуже ефектно у вбранні з глибоким декольте, облягаючому боді і тонкій блузі з квітковим принтом.

"У жовтні я планую повернутися до роботи, - повідомила дівчина в супровідному інтерв'ю. - Сподіваюся, весь наступний рік буду зайнята на зйомках".

Зрозуміло, не обійшлося і без міркувань на тему можливості тюремного ув'язнення актриси. Як відомо, на цей раз дівчині сильно пощастило. Виправні установи Лос-Анджелесу виявилися переповнені і шериф дозволив Ліндсі обмежитись домашнім арештом. На думку актриси, жінкам, які не вчинили тяжких злочинів, у в'язниці робити нема чого.

"Якщо ви не вбивця, то не бачу серйозних причин залишатися у в'язниці, - розмірковує Лохан. - Адже я нікому не можу нашкодити крім себе".

Після домашнього арешту Лохан належить провести 480 годин на громадських роботах. Вона буде працювати в центрі допомоги жінкам, які зазнали домашнього насильства, і, що куди більш неприємно, у морзі. Втім, зірка не переживає, та й початком робіт в реабілітаційному центрі Лідсі залишилася дуже задоволена: "Я чудово провела день. Величезне спасибі всім: персоналу, волонтерам і, звісно ж, приголомшливим жінкам".

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан вибрала глибоке декольте для Vanity Fair». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі