четвер, 30 червня 2011 09:25

Ліндсі Лохан випустили з-під домашнього арешту

Ліндсі Лохан випустили з-під домашнього арешту

У середу вранці Ліндсі Лохан офіційно звільнили з-під домашнього арешту. Попереду на неї чекають громадські роботи, але у вільний від корисної діяльності час вона зможе робити все, що їй заманеться. Друзі "проблемної" актриси повідомили, що ставши вільною, вона одразу ж відправилась до притулку для бездомних жінок, де збирається відбувати 480 годин трудової повинності.

Дівчина провела в ув'язненні рівно 35 діб. Її величезний будинок був цілком комфортною в'язницею, але актриса дуже страждала без спілкування. Найбільше її засмутило те, що вона пропустила день народження молодшого брата Дакоти, якому виповнювалося 16.

Тепер Ліндсі повинна буде регулярно відвідувати психолога, а також спеціальні "виправні" курси для магазинних злодіїв - нещодавно головна хуліганка Голлівуду спробувала вкрасти коштовності з ювелірного магазину.

Перші проблеми з законом з'явилися у Лохан ще в 2007 році: її затримали за керування в нетверезому стані - двічі за два місяці. Потім посипалися порушення випробувальних термінів, звинувачення в крадіжці ... Але тепер зірка клянеться, що хоче покінчити з темним періодом свого життя і повернутися до роботи.

"Я розумію, що доведеться дуже постаратися, аби повернути повагу до себе. Але я готова все для цього зробити. Я сама поставила себе в дуже неприємне становище, і зовсім не хочу до нього повертатися", - зізналася актриса.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан випустили з-під домашнього арешту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі