понеділок, 23 червня 2014 18:00

Лазарєв "відхрещується" від свого інтерв'ю, де визнавав Крим територією України

Автор: super.ru
 

Російський співак Сергій Лазарєв, який в інтерв'ю "Світському життю" спершу зізнався, що не вважає Крим частиною Росії, тепер в інтерв'ю вже російським журналістам виправдовується за нього. Співак фактично відхрещується від своїх слів, а саме інтерв'ю називає антиросійським.

"Справа в тому, що з годинної бесіди й міркувань на тему відносин Росії і України раптом взяли й нарізали антиросійське інтерв'ю. Там видно монтажні склейки. Для мене це було неприємно. Мені було задано питання - як вважаю особисто я? Я нікого не агітую, я просто висловився. Так, я особисто тридцять років вважав, що Крим - це Україна. Я належу до молодого покоління тих, хто не може пам'ятати того, що в 1954 році Хрущов передав Крим Україні. Тому мені складно і незвично. З року в рік приїжджати до Криму, в Україну, а тут раптом раз - і він став Росією. При цьому я чудово розумію тих людей, які тоді, в 1954-му році, в один день прокинулися в Україні і які хотіли, щоб Крим повернувся до Росії. Я знаю, багато хто від цього щасливі. Але особисто мені поки потрібен час, щоб це усвідомити", - сказав співак в інтерв'ю російському виданню super.ru.

Нагадаємо, що на запитання ведучої Каті Осадчої чи для нього Крим - це Росія, Лазарєв відповів, що ні.

"Для мене – ні. Для мене – ні! Ось ця загальна радість, що Крим повернувся до нас… Я цієї ейфорії не поділяю. Можливо, після цього мене закидають помідорами свої, російські фанати, але я звик до того, що приїжджаю в Ялту, для мене це Україна. І тому коли проводяться такі концерти на кшталт "Ми разом!", "Крим з нами!" я кажу, що в цьому брати участь не буду", - запевняв він.

Креативний продюсер проекту "Світське життя" Олеся Ногіна теж не поспішила коментувати ситуацію. На запитання Gazeta.ua "чому Сергій Лазарєв називає своє інтерв'ю антиросійським і чи справді його "різали", повідомили наступне:

"Кожен, хто подивився це інтерв'ю у програмі, розуміє, що неможливо підмонтувати людині те, що вона не говорила перед камерами. Упевнена: що глядачі нашого інтерв'ю бачили і чули розлогі, аргументовані відповіді Сергія на запитання Каті Осадчої. Тож, нам нема чого більше коментувати", - відмітила у своєму коментарі Олеся Ногіна.

Зараз ви читаєте новину «Лазарєв "відхрещується" від свого інтерв'ю, де визнавав Крим територією України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі