четвер, 02 грудня 2010 13:09

Лагерфельда обікрали в Москві

Лагерфельда обікрали в Москві

Під час презентації календаря Pirelli у знаменитого дизайнера, керівника модного будинку Chanel Карла Лагерфельда вкрали папку з документами.

"Лагерфельд сидів за столиком з людьми з російського представництва Chanel, потім вони відійшли до барної зони. Повернулися - нічого немає, хтось встиг вкрасти його папку - на вигляд з документами, а у колег зникли мобільні телефони".розповіли співробітники журналу Vogue, запрошені на презентацію.

За їх словами, Лагерфельд не став писати заяву в міліцію, але відзначив, що це дуже неприємний момент, який зіпсував усе свято.

На захід запросили близько 250 осіб, з Москви було лише 30. На столи подавали смажену картоплю з маринованими огірками і гуляш, а також млинці з ікрою і сметаною. Гості презентації віддавали офіціантам назад практично повні тарілки.

"Це найжахливіший захід Pirelli, - розповів один з організаторів. - А бюджет був виділений пристойний".

Нагадаємо, дизайнер присвятив новий календар бренду легендам і міфам давньої Греції і зобразив моделей в образах богів і богинь.

"Твой день"

Зараз ви читаєте новину «Лагерфельда обікрали в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі